MailChimp

Mere end 12 millioner mennesker og virksomheder over hele verden bruger MailChimp. Dets funktioner og integrationer gør det muligt at sende markedsføring e-mails, automatiserede mails og målrettede kampagner. De detaljerede rapporter hjælper dig med at forbedre din markedsføring over tid. Det er blot et udpluk af gode grunde til at benytte MailChimp. Vil du have succes med segmenteret markedsføring, styrke forholdet til dine kunder eller øge salg så er det email markedsføring den vej du skal gå.

I MailChimp kan du vælge, hvilke lister du vil sende mails til, når du laver målrettede kampagner. Det betyder at du kan øge salget hos dine faste kunder, eller personliggøre kampagner til dem, der ikke ofte åbner dine mails. På den måde kan du vælge, hvilken målgruppe du vil ramme og skræddersy kampagnerne derefter.

Der findes også automatiske mails, hvor når først du har opsat workflowet sender MailChimp automatisk mails til dine kunder. Har din kunde eks. foretaget et køb, så vil du kunne opsætte en mail til kunder, der takker dem for deres køb. Det vil øge tilliden til dit firma, og give kunden ekstra værdi. Det kræver kun at du opsætter dine mails én enkelt gang, og så kan de køre så længe du ønsker. 

 

Én af de bedste kvaliteter ved MailChimp er deres mulighed for tracking af mails og rapporter. Du kan lynhurtigt få svar på, hvad der virker bedst på din målgruppe. Du kan derfor let forbedre din markedsføring ved at analysere dine resultater.

Vi benytter også MailChimp, da det ofte er vores kunders foretrukne system. Det er let at gøre responsivt, hvilket er alt afgørende da man i dag bruger mange forskellige devices til at læse mails. Vi spotter tendenser, tester og analysere på vores resultater. Vi er altid opdateret på den bedst mulige måde at benytte email som et markedsføringsværktøj. Vi mener MailChimp er et fantastisk system, der opfylder vores ønsker og krav til vores arbejde.

MailChimp sender 1 milliard e-mails ud hver dag. Hurtigt voksende små virksomheder og e-handel detailhandlere har brug for en erfaren email service udbyder, der passer til deres behov og til en rimelig pris. Der findes både MailChimp free version og Premium som også er til en god pris.

Vil du høre mere om, hvordan email marketing kan hjælpe din virksomhed?

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...