Facebook annoncering

Facebook annoncering

Målrettet og effektiv markedsføring med facebook annoncering

Facebook annoncering er svært at komme udenom, hvis I som virksomhed eller organisation vil i kontakt med brugerne på det sociale medie. Og lad os med det samme slå fast, at det vil I gerne, for det er investeringen værd!

Med Facebook annoncering kan I målrette jeres annoncer til at ramme forskellige brugere, og det giver mulighed for at være meget præcis i annonceringen og interagere specifikt med jeres målgruppe.

Men Facebook annoncering er en disciplin i sig selv, kræver erfaring og øvelse, og kan hurtigt tage tid fra andre vigtige opgaver. Derfor kan det være en god idé at give denne opgave videre til nogen, der har erfaring med at arbejde med det …

Hos Ackermann Kommunikation er vi specialister i social media marketing, og vi kan hjælpe jeres virksomhed eller organisation med at blive set og husket på Facebook af de rigtige mennesker.

Med vores hjælp slipper i for at bruge dyrebar tid på at hitte hoved og hale i hvordan man sætter annoncerne op, og vi hjælper jer med at få de resultater I ønsker – helt uden at I behøver at løfte en finger!

Vi hjælper jer med at få opsat jeres Facebook annoncer korrekt, og sørger for at I får mest muligt ud af jeres annoncebudget. Herefter hjælper vi med løbende at optimere jeres kampagner, så de altid præsterer bedst muligt og jeres annoncebudget ikke løber løbsk.

  • I Danmark er Facebook stadig det sociale medie, befolkningen bruger mest.
  • Omkring 3,5 mio. danskere har en profil på Facebook.
  • 62 procent logger på Facebook hver dag.
  • Folk bruger i gennemsnit 40 minutter om dagen på Facebook.
  • 20 pct. af den tid, som folk bruger på deres smartphone, foregår på Facebook
  • Smartphone brugere åbner i gennemsnit Facebook 14 gange om dagen.

Opsætning af Facebook annoncekampagne


Med udgangspunkt i din virksomeheds behov opsætter og igangsætter vi avanceret Facebook annoncering. Om der er tale om leadgenerering, trafik til dit website, øget engagement på dine opslag eller noget helt fjerde, kan vi klare det.

✔ Udarbejdelse af strategi for annoncering med udgangspunkt i dine målsætninger

✔ Fastsættelse af budget til annonceringen

✔ Udarbejdelse af tekster og grafik til brug i annonceringen

✔ Installation af Facebook pixels på dit website til brug ved remarketing

✔ To gange gratis optimering af kampagnerne

✔ Hjælp til opsætning af konverteringssporing via Google Analytics

✔ Du får din egen dedikerede marketingkonsulent

 

Fra 7.350 kr ex. moms.

Optimering af Facebook annoncekampagne


Efter opsætning og igangsættelse af din Facebook annoncering, kan vi tilbyde at gå ind og overvåge og løbende optimere på din Facebook annoncering. Dermed sikrer vi, at dit annoncebudget bruges klogest muligt.

✔ Ugentlige splittests og optimering af kampagnerne

✔ Vi slukker for annoncerne der ikke performer

✔ Dokumentation af al optimering og samtlige ændringer

✔ Vi laver løbende nye annoncer og kampagner

✔ Månedlig rapport på performance til dig

 

Fra 3.745 kr ex. moms.

Facebooks annonceringstyper

Vi kan hjælpe dig med Facebooks mange forskellige annonceringstyper. Vi finder sammen det set-up der fungerer bedst for dig.

Trafik til dit website

Annoncer, der får folk til at klikke sig ind på din hjemmeside, er en god måde til at få flere til at opdage, hvilke produkter din virksomhed tilbyder. Vi laver en annonce, som dukker op i din målgruppes nyhedsstrøm, sammen med opslag fra deres venner, familier samt ting, de interesserer sig for.

I annoncen skriver vi et budskab, viser et billede eller en video, og vi tilføjer knapper, der motiverer din målgruppe til at søge flere informationer om dit produkt, eller som giver din målgruppe mulighed for at købe dit produkt med det samme. Herefter udvælger vi en målgruppe baseret på lokation, alder, køn, interesser, samt en række andre parametre.

Når annoncen kører og din målgruppe trykker på den, vil de komme ind på din hjemmeside. Dette er en rigtig god mulighed for at få dem til at lære mere om din virksomhed eller købe noget på din webshop. Med Facebook annoncering gør vi det nemt for dig at nå de rigtige mennesker, og vi sørger for at flere lærer jeres produkter at kende, så din virksomhed kan blive ved med at vokse.

Få flere fans

Vi kan lave annoncer, der får flere personer til at synes godt om din virksomheds facebook-side. Ud over at det ser godt ud, når antallet af fans stiger, så kan vi også bruge det til at få flere informationer om de personer, der synes godt om din virksomhed. Det fungerer ved at vi først udvælger en målgruppe baseret på lokation, alder, køn og interesser. Herefter opretter vi en annonce og sørger for at den rammer de personer, der giver den størst mulige sandsynlighed for at trykke ‘synes godt om’.

I takt med at flere og flere fra målgruppen bliver fans af – og interagerer med – din virksomhedsside, vil vi lære mere om, hvad der interesserer dem, og hvad der ikke gør. Den viden der kommer ud af det, kan vi så bruge til at skabe bedre indhold, tilpasse opslagstype, samt finde ud af, hvornår på dagen det er smartest at dele jeres opslag. Sådan sørger vi for hele tiden at udbygge din fanbase, så din virksomhed kan nå flest mulige med jeres opslag og derigennem nå jeres målsætninger.

Leadgenerering

Med leadgenerering kan vi nemt og hurtigt indsamle data om interesserede og potentielle kunder til din virksomhed. Når vi kører en leadgenerering-annonce, sørger vi for at den kommer ud til de personer, der har størst sandsynlighed for at være interesserede i din virksomhed, baseret på din virksomheds målgruppe.

Vi kan bruge leadgenerering til at få jeres målgruppe til at tilmelde sig jeres nyhedsbreve, forespørge priser på jeres produkter/services, bede om demonstrationer af jeres produkter, indhente tilbud på jeres produkter, og meget andet. Vi kan tilpasse leadgenerering-annoncer, sådan at din virksomhed kan få al den information om målgruppen, som er vigtig for din virksomhed. Når målgruppen trykker på din annonce, vil de se en formular, som allerede er udfyldt med oplysninger såsom navn, e-mail adresse og telefonnummer. Dette gør det hurtigt og nemt for målgruppen at trykke send, sådan at du har deres informationer og dermed mulighed for at kontakte dem senere.

Boosting af opslag

Boosting af opslag er en glimrende måde, hvorpå du kan få flere til at interagere med dine opslag, hvad end det gælder likes, kommentarer eller delinger af dit opslag. Når folk synes godt om dine opslag, vises det i nyhedsstrømmen hos deres venner og familiemedlemmer, og dit budskab kommer dermed meget længere ud. Vi kan booste dine opslag, så flere personer eksponeres for dem, hvilket betyder at flere i sidste ende vil synes godt om dit opslag og din facebookside.

Vi udvælger en målgruppe baseret på lokation, alder, køn og interesser. Herefter opretter vi en annonce og sørger for at den rammer de personer, der giver den størst mulige sandsynlighed for at trykke ‘synes godt om’ og engagere med dit opslag. Ved at ramme flest mulige personer, kan din virksomhed styrke jeres budskaber og tilstedeværelse, hvilket vil hjælpe jer med at nå jeres målsætninger.

Skal vi hjælpe dig med at sætte fart på din Facebook annoncering?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...