Danske ActiveCampaign Eksperter

ActiveCampaign rangerer højt på listen over de mest populære værktøjer til e-mail marketing. Ingen virksomheder opnår succes med e-mail marketing uden en målrettet indsats, men ActiveCampaign kan om ikke andet gøre hele markedsføringsprocessen betydeligt nemmere og mere effektiv. Der findes ganske rigtigt mange forskellige fine markedsføringsværktøjer, men faktum er, at de færreste værktøjer præsterer på et lige så højt niveau som ActiveCampaign.

Få opsat og drevet effektiv email marketing i ActiveCampaign

Effektiv marketing automation med ActiveCampaign

Fordele ved ActiveCampaign

ActiveCampaign har gjort det komplicerede simpelt ved at have udviklet en platform, der kan anvendes af enhver markedsføringskyndig person. ActiveCampaign hjælper allerede mange tusinde virksomheder med at skabe vækst, men der er altid plads til flere virksomheder. E-mail marketing forventes kun at blive mere udbredt i fremtiden, hvorfor man lige så godt kan hoppe med på bølgen nu. Det gælder jo om altid at være et skridt foran sine konkurrenter. Læs evt. om de forskellige fordele ved systemet, før du træffer et valg.

Simpel sporing af modtagernes handlinger og adfærd

Det er via ActiveCampaign legende let at spore nyhedsbrevsmodtagernes handlinger og adfærd. En kort kode er alt, hvad der skal til for at tracke værdifuld data. Kunsten er at bruge de mange data til at oprette målrettede e-mail kampagner og segmenter. Du kan med disse sporingsmuligheder bl.a. følge med i, hvilke sider der besøges, og hvorvidt de mange klik fører til salg eller leads.

Simpel sporing af modtagernes handlinger og adfærd

Det er via ActiveCampaign legende let at spore nyhedsbrevsmodtagernes handlinger og adfærd. En kort kode er alt, hvad der skal til for at tracke værdifuld data. Kunsten er at bruge de mange data til at oprette målrettede e-mail kampagner og segmenter. Du kan med disse sporingsmuligheder bl.a. følge med i, hvilke sider der besøges, og hvorvidt de mange klik fører til salg eller leads.

✅ Avancerede muligheder for opsætning af kampagner og triggers
Med ActiveCampaign kan du bygge avancerede kampagner og triggers. Griber man det an på den rigtige måde, vil der være mulighed for at øge både åbningsrate, klikrate og konverteringsrate. Foruden de avancerede muligheder for opsætning af kampagner og triggers er der også gode muligheder for at oprette segmenter baseret på demografi, adfærd, tags og andre datapunkter.

✅ Byg effektive e-mails
ActiveCampaign har høstet stor anerkendelse for deres drag-and- drop builder, som gør det nemt at skabe indbydende e-mails. Du kan indsætte tekst, billeder, videoer, feeds og meget andet uden at kode. Den omtalte drag-and- drop builder er en af de funktioner, som man kan gøre klogt i at benytte sig af.

✅ Ubegrænsede tilpasningsmuligheder (tilmeldingsformular)
ActiveCampaign byder også på ubegrænset tilpasning af tilmeldingsformularer. Du kan tilpasse alt med kodning ved brug af CSS og HTML. Justér nemt linjens højde, design den perfekte knap eller indsæt bullet points. Der er desuden rig mulighed for at eksperimentere med billeder og iøjnefaldende farver for at vække så meget opsigt som muligt.

Sådan arbejder vi med ActiveCampaign

Strategi og analyse

Med udgangspunkt i jeres ønsker, behov og visioner udarbejder vi en strategi for opsætningen af jeres email automation i ActiveCampaign. I udarbejdelsen af vores strategi tager vi udgangspunkt i tilgængelig data fra jeres forretning (for eksempel i jeres CRM) og baserer vores anbefalinger på et mix af data og vores erfaring med e-mail marketing fra mere end 150 danske og internationale virksomheder.

Implementering

Efter at have udarbejdet strategien, går vi til implementeringen. Her vil vi sammen jer sørge for at vi har den rette data til rådighed i ActiveCampaign. Efter dataintegrationen fortsætter vi med implementeringen af de aftalte e-mail funnels. Det totale e-mail marketing setup bygges op om jeres kunders rejser. Efter opsætningen tester vi e-mails og den totale opsætnings leveringsdygtighed, hvorefter opsætningen tændes.

Overvågning og optimering

Efter implementeringen og igangsættelsen går vi til overvågning og optimering. Her baserer vi vores optimering på den data, som den igangsatte opsætning leverer når brugerne interagerer med e-mailene. Samtidig overvåger vi opsætningen og sørger for løbende leveringsdygtighed.

Vi har løst opgaver for en lang række virksomheder

Ackermann Kommunikation mestrer e-mail marketing via ActiveCampaign

Hos Ackermann Kommunikation arbejder vi med en række effektive værktøjer til e-mail marketing, heriblandt ActiveCampaign, som kan bruges af alle typer virksomheder. Lige fra komplekse B2B virksomheder til klassiske e-commerce B2C forretninger. Vi står nu klar til at hjælpe dig med at få succes med e-mail marketing. Vi vil sætte en ære i at arbejde med dig og din virksomhed, uanset om din målsætning er at få flere nyhedsbrevsmodtagere, mere trafik og / eller flere salg.

Med ActiveCampaign kan du få opbygget en effektiv email og marketing automation maskine, som kan være med til at skalere din forretning. Vi har hos Ackermann Kommunikation et indgående kendskab til ActiveCampaign, som vi med glæde vil give dig en dybere introduktion til. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Jonas, Email Marketing Specialist

Skal vi tage en dialog om jeres behov?

Kontakt os og lad os sammen tage en uforpligtende dialog.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...