E-BOG: VORES EFFEKTIVE MARKETING FUNNEL step-by-step

Hvordan har vi skruet vores egen marketing automation funnel sammen, således at vi hver måned kan tiltrække nye leads, som vi behandler frem mod at de bliver til henvendelser, som vores salgsteam kan arbejde med? Få svaret i denne e-bog! 

Som enhver anden virksomhed er vi fokuserede på at få tiltrukket nye kunder, som vi kan hjælpe til at få mere ud af e-mail som marketingkanal. Vi har dog ikke en telemarketingafdeling – og det er heller ikke noget, vi planlægger at investere i. I stedet for er alt vores salg bundet op på vores egen marketing, hvoraf størstedelen baserer sig på filosofien om inbound – hvor vi får virksomhederne til at komme til os.

Udfyld formularen her på siden for at få tilsendt e-bogen “Vores effektive marketing funnel” og få vores step-by-step gennemgang af, hvordan vi genererer henvendelser til vores salgsteam – hver eneste måned.

Ved at anmode om e-bogen giver du samtidig samtykke til at modtage e-mails fra Ackermann Kommunikation. Du kan altid afmelde dig.

Få tilsendt vores e-bog

Hvem kan få gavn af e-bogen?

E-bogen er for dig, som sidder i en business-to-business virksomhed, hvor hele eller dele af salget foregår via f.eks. en sælger eller account manager. Perfekt til advokathuse, konsulentvirksomhed, produktionsvirksomheder o.l.

Hvem står bag?

E-bogen er udformet af Casper Ackermann fra Ackermann Kommunikation. Vi har hjulpet en lang række virksomheder, heriblandt Single.dk, Novo Nordisk, GOODIEBOX, Winefamly og mange flere med e-mail marketing.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...