MUST-HAVES I KLAVIYO

Klaviyo er blevet en populær e-mail marketing platform for webshops. Derfor udgiver vi denne e-bog, hvori du får 6 konkrete ideer til at optimere din e-mail marketing i Klaviyo

E-bogen er for dig, som enten er i gang med Klaviyo – eller som skal til at i gang. E-bogen er letlæselig og giver dig seks helt konkrette ideer til, hvordan du får mere ud af Klaviyo som e-mail marketing platform.

Hos Ackermann Kommunikation har vi bl.a. hjulpet REC Watches, DiningSix, SOUNDBOKS, Becksøndergaard og mange flere med e-mail marketing i Klaviyo.

Udfyld formularen her på siden for at få e-bogen tilsendt. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev – men du altid afmelde dig!

Få tilsendt vores e-bog om Klaviyo

Hvem kan få gavn af oplægget?

E-bogen er for dig, som enten skal i gang eller allerede er i gang med Klaviyo. Den er også for dig, der overvejer at vælge Klaviyo som e-mail marketing platform.

Hvem står bag?

E-bogen er udformet af E-mail Marketing Specialisterne fra Ackermann Kommunikation. Vi har hjulpet en lang række virksomheder, heriblandt Single.dk, Novo Nordisk, GOODIEBOX, Winefamly og mange flere med e-mail marketing.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...