VIDEO: Hør og se vores oplæg fra Ehandelsdagen 2019

Få tilsendt link til videooptagelsen af vores oplæg Blueprint til succes med e-mail marketing, som vi afholdte på Ehandelsdagen 2019

På Ehandelsdagen 2019 holdte Managing Partner i Ackermann Kommunikation, Casper Ackermann, et oplæg med titlen “Blueprint til succes med e-mail marketing – strukturen du skal implementere for at få succes”. Mere end 110 personer så og lyttede til oplægget, som fandt sted i Koncertsalen i Skive.

Nu kan du – selvom du ikke var til Ehandelsdagen – få mulighed for at se og høre oplægget. Alt du skal gøre er at udfylde formularen her på siden. Så modtager du en e-mail med link til videooptagelsen.

Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev – men du altid afmelde dig!

Casper Ackermann, Managing Partner i Ackermann Kommunikation, på scenen til Ehandelsdagen 2019

Få tilsendt videoptagelse af vores oplæg fra Ehandelsdagen 2019

Hvem kan få gavn af oplægget

Oplægget blev holdt på ehandelskonference. Derfor er det specielt velegnet til e-commerce virksomheder. Der er dog elementer i oplægget, som også andre typer af virksomheder kan få gavn af.

Om oplægget

Om oplægget skrev Ehandelsdagen 2019: 

I dette oplæg kommer Casper omkring mange områder inden for e-mailmarkedsføring. Du bliver klog på købsbaseret automatiske e-mailflows, hvorfor at det er kernen i en e-mail marketing funnel. Lær at optimére din permissionbases værdi. Oplægget kommer omkring samspillet mellem f.eks. email segmenter og Facebook audiences, hvordan du bruger din permission base og udvider med SMS marketing, hvordan du beriger med data og hvordan du bruger denne klogest.
Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...