Den ultimative tjekliste for personalisering af din e-mail marketing

Download vores tjekliste “Den ultimative tjekliste for personalisering af din e-mail marketing” og optimér din e-mail marketing

Alle der arbejder seriøst med e-mail marketing ved, at en af nøglerne til succes er højere åbningsrater, bedre klikrater og – ej at forglemme – flere konverteringer. Én af de mest benyttede metoder, såvel som en af de hotteste trends inden for digital marketing, er personalisering.

Med personaisering menes der, at én e-mail, som sendes ud til for eksempel alle dine nyhedsbrevsmodtagere, tilpasses den enkelte modtager.

Men hvordan kan du personalisere e-mailen og hvorfor bør du overhovedet bruge tid på personalisering? Det og meget andet gennemgår vi i vores tjekliste, som du kan downloade ved at opgive dit navn og e-mail. Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan altid afmelde dig igen.

Udfyld formularen her på siden og få tilsendt tjeklisten direkte til din indbakke.

Download tjeklisten lige her

Hvem kan få gavn af tjeklisten?

Tjeklisten er til dig, som finder e-mail marketing interessant og ønsker indsigt i hvordan man kan øge performance på både nyhedsbreve såvel som automatiske e-mails. Den er også til dig, som er i gang og måske har dit eget e-mail marketing setup bygget, men som ønsker håndgribelige tricks til hvordan du kan forbedre performance gennem personalisering af din e-mail marketing.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...