22 tools, som vi bruger til e-mail marketing

Få vores eBog helt gratis med 22 tools, som vi bruger til e-mail marketing

Vi har lavet e-mail marketing setups og kampagner for virksomheder, startups, store organisationer og mange, mange andre. Vi har arbejdet med stort set alle typer af virksomheder og industrier. Ligefra webshoppen Barberklingen.dk, som vandt årets nye e-handelsvirksomhed 2017, til en af Danmarks mest prominente erhvervsorganisationer, Dansk Industri.

Vi ved hvad der virker,  men det kræver – udover dygtige specialister – de rigtige redskaber

Vi har samlet 22 af de tools, som vi blandt andet bruger når vi laver e-mai markedsføring. eBogen er med præcise beskrivelser af hvert redskabs formål er, hvad det kan bruges til, hvordan det skaber værdi, hvem der kan få gavn af det, hvad det koster og links til det enkelte tool.

Alt du skal gøre for at få eBogen (helt gratis) er at udfylde formularen her på siden!

Du får eBogen tilsendt direkte på e-mail og bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrevsliste. Denne kan du dog altid afmelde dig.

Download eBogen helt gratis

Hvem kan få gavn af eBogen?

eBogen er perfekt for dig som enten sidder som marketingchef, administrerende direktør, e-mail marketingmedarbejder eller blot er interesseret i e-mail marketing og digitale redskaber, som kan hjælpe med til at optimere e-mail marketing som kanal.

eBogen lister de 22 tools og giver korte, præcise beskrivelser. Der er intet salgsgas eller tommeløfter. Du får redskaber, som du kan implementere direkte i din virksomhed.

Hvem har skrevet eBogen?

eBogen er skrevet af Casper Ackermann, som ejer og driver e-mail marketingbureauet Ackermann Kommunikation. Casper har hjulpet og drevet e-mail marketing for virksomheder som blandt andet SOUNDBOKS, Trendday, Ear Labs, Blue City, Dansk Industri og mange flere.

Casper har ligeledes gæsteforelæst på Copenhagen Business School i faget Go-to-market marketing og er ligeledes underviser i e-mail marketing på IBC i Kolding samt på deres Web Marketing Manager uddannelse.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...