Danske eksperter i Clerk.io

Clerk.io er en danskudviklet software, der gør det muligt for e-handelsforretninger at tilpasse produktsammensætningen i e-mails på baggrund af den enkelte modtagers præferencer og data. Med Clerk.io sikrer vi, at indholdet i vores kunders e-mails, det være sig både kampagner og automatiske e-mails, altid er 100% personaliseret til den enkelte modtager. Med en sammensætning af produkter, som er tilpasset den enkelte modtager, øges den samlede modtagerbases engagement såvel som konverteringsraterne og dermed salget. Til glæde for både modtager såvel som vores kunders top- og bundlinjer.

Sådan arbejder vi med Clerk.io

✅ Clerk.io i både nyhedsbreve og automatiske e-mails

Med Clerk.io optimerer vi dine e-mails indhold og dermed vigtige KPI’er som blandt andet klikrate og konverteringsrate. Det gør vi på tværs af alle dine e-mail touchpoints. Det være sig både traditionelle nyhedsbreve og kampagne e-mails såvel som automatiske trigger-baserede e-mails på tværs af din kunderejse.

Dermed sikrer vi øget relevans, såvel som øget perfromance, på tværs af hele dit e-mail marketing setup.

 

✅ Implementering på tværs af kunderejsen

Med Clerk.io kan vi i softwaren vælge forskellige typer af anbefalingsstrategier, der giver forskellige scripts, som vi kan benytte i forskellige e-mails. Ønsker vi for eksempel at forsøge at vinde en inaktiv kunde tilbage gennem en automatiske e-mailserie, vil vi implementere en anden type Clerk.io anbefalingsstrategi, end hvis vi ønsker at mersælge til en kunde, som lige har købt. Forskellige placeringer på kunderejsen kræver forskellige typer anbefalingsstrategier. Clerk.io dækker det hele.

 

✅ Nem implementering i din e-mail marketingplatform

Clerk.io integrerer med langt de fleste e-mail marketingplatforme. Det betyder, at du ikke skal være bekymret for implementeringen i din e-mail marketingplatform.

Clerk.io integrerer blandt andet med kendte e-mail marketingplatforme som Mailchimp, ActiveCampaign, APSIS og mange andre. Er du i tvivl om Clerk.io integrerer med din e-mail marketingplatform, må du endelig bare tage fat i os.

Lomax benytter Clerk.io i deres e-mails til at højne kvaliteten og relevansen af deres produktsammensætning.

E-mail Marketing Specialisterne elsker Clerk.io 

Ved hjælp af Clerk.io’s produktanbefalingsmotor har jeg set stigende resultater på tværs af de kunder, hvis e-mail markedsføring jeg er ansvarlig for. Clerk bør være en no-brainer for e-handelsvirskomheder, som ønsker at forbedre deres e-mail marketing.

Jonas

E-mail Marketing Specialist, Ackermann Kommunikation

Vores gennemtestede framework

Hos Ackermann Kommunikation har vi i flere år arbejdet med at vækste e-handelsforretninger gennem e-mail marketing.

Det betyder, at vi ved, hvad der virker – og hvordan man bedst muligt skalerer en e-handelsforretning i den rigtige retning med e-mail marketing. Vi har udviklet et framework, som består af en række taktiske indgreb og måder at arbejde på.

Vi arbejder ud fra en e-mail marketingfunnel, hvor vi afdækker hele kunderejsen ved hjælp af automatiske e-mailserier samt kampagne e-mails, hvor vi med sidstnævnte samler dine forskellige segmenter op og forsøger at få dem genaktiveret med udgangspunkt i deres placering på kunderejsen.

En e-mail marketingstruktur med fokus på den enkelte subscribers placering på kunderejsen er dog intet værd, hvis ikke indholdet i e-mailene ligeledes tilpasses. Og det er her, at Clerk.io bliver relevant.

Sådan arbejder vi med Clerk.io

Strategi og analyse

Vi starter med at analysere jeres e-mail marketingmix for derefter at kunne udvikle et roadmap for implementeringen af Clerk.io og optimeringen af jeres e-mail marketing. Dette giver os et dybt indblik i, hvor Clerk.io’s anbefalingsmotor kan komme i spil som en del af jeres e-mail marketing.

Implementering

Baseret på vores roadmap går vi videre til at implementere og eksekvere på jeres e-mail marketing. Ved hjælp af anbefalingsmotoren fra Clerk.io får vi fuldt ud personaliseret og optimeret de forskellige dele af jeres e-mail marketing.

Overvågning og optimering

Vi holder løbende øje med den data, som vi indsamler via jeres e-mail marketing platform. På baggrund heraf foretager vi, efter aftale med jer, løbende ændringer og tilføjelser til e-mail marketing opsætningen for på den måde at optimere performance over tid.

Vi har løst opgaver for en lang række virksomheder

Ackermann Kommunikation er eksperter i Clerk.io

Hos Ackermann Kommunikation ved vi, hvordan et effektivt e-mail marketing setup skal bygges. Det har vi gjort for en lang række virksomheder som Winefamly, GOODIEBOX, Coolshop og mange andre. Clerk.io giver os mulighed for at øge relevansen, hvormed at vi hæver både klik- og konverteringsrater for vores kunders e-mail marketing. Vi er altid interesserede i at tage dialoger med virksomheder, som ønsker at få mere ud af deres e-mail marketing.

Teis Boysen, Head of Client Service

Skal vi tage en dialog om jeres behov?

Kontakt os og lad os sammen tage en uforpligtende dialog.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...