E-mail marketing

E-mail marketing

Vi kan hjælpe dig med at sikre så høje åbningsrater, CTR og konverteringsrater som overhovedet muligt.

E-mail marketing er en disciplin inden for online markedsføring, som er mere udbredt end nogensinde før. Der er mange gode grunde til at markedsføre sin virksomhed via nyhedsbreve, hvilket du bør være bekendt med som virksomhedsejer.

I dag er det svært at komme uden om e-mail marketing, hvis man har en ambition om at drive en velfungerende virksomhed med stigende omsætning og en sund vækstrate.

Ackermann Kommunikation har arbejdet professionelt med e-mail marketing i mange år, og vi har om nogen bevist, at man kan opnå fremragende resultater med den helt rigtige strategi.

Det kan du opnå med e-mail marketing

Det er ikke tilfældigt, at der er flere og flere danske virksomhedsejere, som får øjnene op for e-mail marketing, da det er en markedsføringsdisciplin, som både større og mindre virksomheder kan arbejde med.

Du kan som virksomhedsejer løfte din virksomhed til nye højder med e-mail marketing, hvorfor det ikke er en markedsføringsdisciplin, som bør undervurderes. Det er først og fremmest værd at arbejde med e-mail marketing af følgende grunde:

✅ Global rækkevidde
Du kan få dit budskab ud til forbrugere i hele verden ved brug af e-mail marketing. Det er en markant fordel, hvis du ønsker at træde ind på nye markeder.

 

✅ Nem sporing og måling af resultater
Det er meget simpelt at spore og måle resultater, hvorfor du hurtigt kan blive klogere på, om din investering har været givet godt ud. Du kan på baggrund af den viden lægge en strategi, som gavner din virksomhed bedst muligt.

✅ Høje åbningsrater
Du har mulighed for at sikre høje åbningsrater ved at samarbejde med et professionelt bureau. Hele pointen med udsendelse af nyhedsbreve er naturligvis, at dine potentielle kunder skal åbne dem, og det kan vi hjælpe dig med at realisere.

✅ Personlig markedsføring
Det er muligt at udsende personlige tilbud via e-mail, hvis man griber arbejdet med e-mail marketing an på den rigtige måde. Det er således et fantastisk redskab til at sikre 1-1 kommunikation med potentielle kunder. Den personlige kommunikation falder i god jord hos langt de fleste forbrugere. Det er f.eks. muligt at personliggøre en e-mail ved at få modtagerens navn med i overskriften og / eller i selve teksten.

 

✅ Høj ROI
E-mail marketing er som udgangspunkt forbundet med høj ROI, hvilket er med til at forklare den stigende interesse for denne markedsføringsdisciplin. Det kan for langt de fleste virksomheder betale sig at investere i e-mail marketing, så det vil med al sandsynlighed også give mening for din virksomhed. ROI (Return On Investment) er et begreb, som du skal kende til, hvis du skal have mest muligt ud af dit markedsføringsbudget. 

✅ Budgetvenlig markedsføringsform
E-mail marketing er noget, som alle kan arbejde med, da det ikke nødvendigvis kræver et markedsføringsbudget på flere millioner kroner. Markedsføring via nyhedsbreve er derved tilegnet såvel nystartede virksomheder som store og veletablerede virksomheder. Markedsføringsformen er typisk langt billigere (og mere effektiv) end de fleste andre moderne markedsføringsformer.

Der er også mange andre fordele forbundet med e-mail marketing, hvilket du kan blive klogere på, hvis du vælger at give den omtalte markedsføringsform en chance. Det er aldrig for sent at prøve noget nyt, så hvad venter du på? Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang.

Hyr et professionelt bureau med mange års erfaring

E-mail marketing er ikke en disciplin, som du kommer til at mestre, blot fordi du har læst en kort guide eller måske har lyttet til et podcast. Der er dog heldigvis ingen der siger, at du skal varetage alt, hvad der hedder markedsføring i din virksomhed, da outsourcing også er en mulighed.

Der er al mulig god grund til at hyre et professionelt bureau, som har specialiseret sig i e-mail marketing, hvis man drømmer om høje åbningsrater, høje konverteringsrater og øget omsætning. Det er stort set kun fantasien, som sætter grænser for mulighederne, men hvis du ikke er stærk på markedsføringsfronten, bør du alliere dig med et bureau.

Ackermann Kommunikation er et veletableret bureau, som siden d. 1. september 2014 har siddet med ansvaret for online markedsføring – heriblandt e-mail marketing – for mange små og mellemstore virksomheder. Bureauet med hovedbase i København K beskæftiger i dag en håndfuld medarbejdere, som besidder beundringsværdige kompetencer.

Vi tilbyder en håndfuld ydelser inden for e-mail marketing, da vi arbejder med både kampagne e-mails, automatiske e-mails og udbygning af lister. Endvidere afholder vi løbende personlige workshops i e-mail marketing, så du kan få svar på dine spørgsmål. Har du et brændende ønske om at mestre digital markedsføring på et højt niveau, så kan vi altså også hjælpe dig.

Lad os gøre din virksomhed til en succes

Ackermann Kommunikation arbejder hårdt for at gøre dine drømme til virkelighed, hvis du altså drømmer om at gøre din virksomhed til en succes.

Du kan ved at samarbejde med Ackermann Kommunikation være sikker på at få en samarbejdspartner, som gør sit ypperste for at sikre de bedste resultater. Du kan trygt outsource e-mail marketing til os, så du får mere tid og overskud til at tage dig af dét, som du er bedst til.

Soundboks, Trendday, Meebox, Teeshoppen og EYKI er blot nogle af de virksomheder, som vi har arbejdet med gennem tiden. Du kan blive lidt klogere på, hvilke resultater vi har skabt nedenfor:

Du kan se nærmere på vores referencer og cases ved at klikke dig ind på undersiden, som er blevet oprettet til formålet. Undersiden bliver løbende opdateret med nye referencer i takt med, at vi hjælper endnu flere ambitiøse virksomheder.

Det er en stor ære for os at arbejde med nogle af de mest fremadstormende virksomheder i øjeblikket. Din virksomhed kan også blive en del af vores referenceside, hvis du har gennemskuet, hvorfor det kan være en god idé at outsource e-mail marketing.

Skal vi hjælpe dig med e-mail marketing?

Der er ingen grund til at kaste håndklædet i ringen, blot fordi du endnu ikke har opnået succes med e-mail marketing. Der er nemlig hjælp at hente, og det er netop her, hvor vi kommer ind i billedet.

Vi er specialister i e-mail marketing, så vi kan med sikkerhed lægge den helt rigtige strategi for dig og din virksomhed. Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service til alle vores kunder, hvorfor du kan forvente et hurtigt svar, hvis du kontakter os.

Ackermann Kommunikation arbejder med langt de fleste systemer og software programmer, så vi kommer gerne med en velbegrundet anbefaling til, hvilket system du skal bruge.

Du kan blot skrive en e-mail eller ringe os op, hvis du er blevet nysgerrig på mulighederne. Vi tager en uforpligtende snak om dine behov og ønsker, ligesom vi gerne udarbejder et tilbud til dig.

 

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op – helt uforpligtende!

 

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...