Kampagne e-mails

Kampagne e-mails

Lad os varetage den fulde drift af dit nyhedsbrev

Kampagne e-mails kan bruges i en lang række forskellige sammenhænge, og der er rig mulighed for at målrette e-mails til forskellige målgrupper. I dag arbejder de fleste virksomheder med e-mail marketing i større eller mindre grad, så din virksomhed bør også hoppe med på bølgen.

Kampagne e-mails kan potentielt set gøre en verden til forskel for din virksomhed, da det er muligt at øge både kendskabsgrad, omsætning og vækst. Det vil med andre ord kunne gavne din virksomhed på alle mulige parametre, hvorfor det er ærgerligt at gå glip af muligheden.

Professionel opsætning af e-mail kampagner

Ackermann Kommunikation arbejder med professionel opsætning af e-mail kampagner for en lang række virksomheder i vidt forskellige brancher. Vores målrettede arbejde med opsætning af e-mail kampagner har gang på gang ført til stor tilfredshed blandt vores kunder, som har jublet over de resultater, som vi har skabt.

Vi står glædeligt for det hele – lige fra planlægning og udarbejdelse af selve strategien til tekstproduktion og grafisk produktion. Endvidere kan vi hjælpe med revidering af kampagner, opbygning af lister og effektmåling. Du slipper således for alt det hårde og tidskrævende arbejde, da vi gerne varetager hele arbejdsprocessen med e-mail marketing.

Du kan drage nytte af vores viden og kompetencer, hvis du sætter din lid til os ved at lade os varetage din markedsføring. Vi er eksperter i at opsætte e-mail kampagner, som skiller sig ud fra mængden, og som skaber gunstige resultater hver gang. Du vil med sikkerhed ikke blive skuffet, hvis du hyrer os til din opgave.

Du får det fulde overblik gennem hele processen

Ackermann Kommunikation sørger for at give dig det fulde overblik gennem hele processen, så du altid kan følge med i, hvad vi udretter. Du vil efter udarbejdelsen af de planlagte kampagner blive kontaktet. I den anledning præsenterer vi dig for, hvornår nyhedsbrevene sendes ud, og hvem de bliver sendt til. Dermed sikrer vi os, at kampagnerne tager udgangspunkt i den plan, som vi i fællesskab har lagt.

Du kan altid tage fat i os, hvis du undervejs i processen er i tvivl om noget eller har specifikke ønsker til nogle af de planlagte kampagner. Det er vigtigt for os, at du som kunde er helt tilfreds med vores samarbejde, hvorfor vi altid vil lytte til dine ønsker. Ingen spørgsmål er for dumme, så hold dig ikke tilbage, hvis du brænder inde med ubesvarede spørgsmål.

Efter udsendelsen af en e-mail kampagne går vi målrettet ind og arbejder med effektmåling, analysering og konverteringsmåling. Det gør vi for at give dig et komplet overblik over de forskellige kampagner og deres performance. Du vil i den anledning blive klogere på din ROI, som du af naturlige årsager er interesseret i at kende til.

Løbende revidering af e-mail kampagner 

Ackermann Kommunikation reviderer løbende e-mail kampagner med henblik på at sikre den størst mulige indtjening for din virksomhed. Vi arbejder sideløbende med at opbygge din e-mailliste med nye potentielle kunder.

Det er i vores interesse, at du får mest muligt ud af din investering, hvorfor vi løbende justerer og optimerer de forskellige kampagner. E-mail marketing kan gribes an på mange forskellige måder, så vi har naturligvis også et bud på, hvordan du skal gribe det an i din virksomhed.

Vores kritiske sans og vores høje kvalitetskrav er med til at garantere dig, at alle de planlagte e-mail kampagner er planlagt ned til mindste detalje. Der er intet, som bliver overladt til tilfældighederne i forbindelse med planlægning af e-mail kampagner. Alle opgaver bliver udført internt i virksomheden, og det giver de bedste forudsætninger for et tilfredsstillende samarbejde.

Få hjælp til at udarbejde den månedlige kampagneplan

Du vil med al sandsynlighed få svært ved at udarbejde en effektiv kampagneplan, hvis du ikke har erfaring med e-mail marketing. Ackermann Kommunikation besidder den nødvendige erfaring, så vi vil gerne stå til rådighed for dig og din virksomhed.

Det er altid en god idé at lægge en plan, når man arbejder med online markedsføring – ikke mindst når det gælder e-mail marketing. I planlægningsfasen gør vi os tanker om både tekstproduktion, layout, udsendelsestidspunkt og meget mere. Det forudgående arbejde med planlægning er noget af det, som adskiller os fra andre bureauer, da vi går i dybden med denne proces.

Du bliver som virksomhedsejer introduceret for den udarbejdede kampagneplan, så du kan følge processen og eventuelt komme med indvendinger, hvis du finder det nødvendigt. Den månedlige kampagneplan bliver skræddersyet til din virksomhed, da der er mange individuelle faktorer, som der skal tages højde for i denne proces. Der vil dermed aldrig være to kampagneplaner, som er helt ens.

Skil dig ud fra mængden med en gennemtænkt e-mail kampagne

Dine nuværende kunder og potentielle kunder modtager mange e-mails fra virksomheder hver dag, så det er vigtigt, at du skiller dig ud fra mængden. Åbningsraten er et begreb, som er værd at fremhæve i denne sammenhæng, da en høj åbningsrate er guld værd, når man arbejder med e-mail marketing.

Den gennemtænkte e-mail kampagne vækker interesse hos dine potentielle kunder og vil typisk føre til en høj åbningsrate og konverteringsrate. Ackermann Kommunikation og hele teamet bag forstår at tænke ud af boksen, hvilket gør det muligt for os at skabe e-mail kampagner, som ikke ligner alle andre.

Den sjuskede og uigennemtænkte e-mail kampagne ender typisk i papirkurven hos potentielle kunder. Det er blot med til at understrege vigtigheden af, at man ikke går på kompromis med noget, når man beskæftiger sig med kampagne e-mails. Du kan med et professionelt bureau ved din side være sikker på, at modtagerne af dine nyhedsbreve ikke smider dine nyhedsbreve direkte i papirkurven.

Vi hos Trendday er meget begejstrede for Caspers arbejde. Han arbejder utrolig seriøst, og stopper ikke før opgaven er fuldført. Hvis I vil se resultater, så tager i fat i Casper fra Ackermann Kommunikation.

Kasper Pedersen

Ejer, Trendday.dk

Vil du indlede et samarbejde? Kontakt os i dag

Ackermann Kommunikation er et erfarent bureau, som allerede samarbejder med mange kendte virksomheder, men vi har fortsat plads til flere virksomheder. Det kan du med fordel tage affære på, hvis du er interesseret i at indlede et samarbejde.

Du bedes udfylde vores kontaktformular, hvis du gerne vil kontaktes i den nærmeste fremtid. Det kan du vælge at gøre, hvis du vil sætte pris på en uforpligtende snak eller ønsker at få tilsendt et uforpligtende tilbud. Vi samarbejder gerne med både større og mindre virksomheder, hvorfor størrelsen på din virksomhed ikke har noget at sige.

Skal vi hjælp dig med at få gang i din e-mail marketing?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...