Løbende Optimering af din e-mail markedsføring

Løbende optimering af din e-mail marketing

Lad os sørge for at din e-mail marketing er i top – hele tiden!

Optimering af e-mail marketing er nøglen til succes for din forretning. Du har måske opsat en række automatiske e-mails, eller måske sender du nogle kampagne e-mails ud fra tid til anden. Og det er et godt skridt på vejen mod succesfuld e-mail marketing.

Du skal dog være opmærksom på, at din e-mail marketings succes ikke kun afhænger af, om du har fået opsat en automatisk e-mailserie, og om du sender en kampagnemail ud fra tid til anden.

Såfremt at du ikke formår at få optimeret din egen e-mail marketing, er chancen for at du vil opleve løbende succes meget begrænset.

For at du kan opnå kontinuerlig succes med din e-mail marketing, er du nødt til at sørge for, at du løbende får tilført nye kvalitetstilmeldinger til din nyhedsbrevsliste, at du får fjernet de tilmeldte, som aldrig åbner dine e-mails, at dine automatiske e-mailserier løbende bliver optimeret, og listen fortsætter …

Helt konkret bør du blandt andet sørge for, at du får:
✔ Tilføjet nye kvalitetstilmeldinger til dit nyhedsbrev
✔ Ryddet op i dine tilmeldte, som ikke åbner dine nyhedsbreve
✔ 
Optimeret på dine automatiske serier, så åbnings- og klikrater forbliver i top
✔ Tilføjet nye 
automatiske e-mails
✔ 
Løbende indsigt og overblik over hvordan din e-mail marketing klarer sig
✔ Revurderet din e-mail marketingstrategi med jævne mellemrum

Hos Ackermann Kommunikation kan vi hjælpe dig med at sikre, at din e-mail marketing kommer i top og forbliver dér gennem løbende optimering af e-mail marketing og kvalitetssikring af de forskellige dele.

Vil du høre mere omkring optimering af e-mail marketing?

Hvem kan få gavn af vores optimeringspakker?

Vores optimeringspakker er perfekte til dig, som selv ønsker at styre din virksomheds nyhedsbreve, men som har behov for hjælp til at sørge for, at de automatiske e-mails hele tiden har størst potentiale for at skabe omsætning, at du løbende får friske tilmeldinger, og alt midt i mellem.

Vores optimeringspakker er perfekte til dig som:

✅ Driver din egen webshop og har et eksisterende nyhedsbrev, som du selv gerne vil drift

✅ Er marketingansvarlig i virksomheden og sidder med ansvaret for e-mail markedsføringen, men har behov for sparring og hjælp

✅ Er nystartet med egen virksomhed og har behov for hjælp til at sætte turbo på e-mail marketingdelen, men som gerne selv vil sidde med nyhedsbrevene

Hvorfor skal du have løbende optimering af dine e-mail markedsføring?

Med en aftale om løbende optimering af din e-mail markedsføring er du sikret, at dine e-mail markedsføringsaktiviteter løbende bliver vedligeholdt og udbygget.

Det sikrer dig mere tid til at fokusere på andre dele af din forretning, samtidig med at din e-mail markedsføring forbliver i top.

Med en dedikeret e-mail marketingkonsulent fra Ackermann Kommunikation tilknyttet skal du derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt din e-mail markedsføring er god nok. Det sørger vi for at den er.

Udvalgte virksomheder, som vi har hjulpet

Vil du høre mere omkring optimering af e-mail marketing?

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...