Workshop i e-mail marketing

Workshop i e-mail marketing

Få svar på dine spørgsmål og styrk din e-mail marketing

Du ved at e-mail marketing kan medvirke til øget salg, og måske har du ovenikøbet også arbejdet lidt på at få gang i din virksomheds e-mail marketing.

Ligemeget om du blot kun ved at e-mail marketing har en af de højeste return on investments blandt online marketingaktiviteterne, eller om du allerede har opsat de første par kampagner, så er vi sikre på, at vi kan få hjulpet dig op i et endnu højere gear.

Vi tilbyder en workshop i e-mail marketing kun for dig, hvor du kan stille os alle de spørgsmål, som du sidder og brænder inde med. Det kan for eksempel være…

… hvordan du får flere (og/eller bedre) tilmeldinger til dit nyhedsbrev
… hvordan du får planlagt dine e-mail marketingaktiviteter
… hvordan du bruger mail-tjenester som Mailchimp
… hvordan du måler hvordan dine e-mails har klaret sig
… hvordan du får din e-mail marketing til at spille bedre sammen med fx. dine sociale medier
… hvordan du automatiserer dele af din e-mail marketing

… eller noget helt syvende!

Mød underviseren

Vores workshop og kursus i e-mail marketing afholdes af Casper Ackermann, som er ekspert i e-mail marketing. Casper har bl.a. hjulpet SOUNDBOKS, Blue Energy, Trendday og mange flere med at styrke deres email marketing, og er ligeledes tilknyttet som ekstern underviser i e-mail marketing på International Business College i Kolding.

Hvordan foregår det?

Før vores workshop i e-mail marketing sender du de spørgsmål omkring e-mail marketing, som du godt vil have at vi vi gennemgår på workshoppen. Herefter bruger vi en time på at forberede workshoppen.

Under vores workshop i e-mail marketing, som varer fire timer, vil vi sammen gennemgå de forskellige spørgsmål, give dig forskellige løsningsforslag til dine spørgsmål og problemstillinger, og efter workshoppen har vi ligeledes sat en time af til at svare på eventuelle spørgsmål, som må opstå, når du kommer hjem.

Pris og lokation

Hele vores workshop i e-mail marketing koster 4.200 kroner ekskl. moms / pr. person og finder sted i København på vores kontor.

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op om en skræddersyet workshop i e-mail marketing

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...