Email Summit 2019 konkurrence

D. 5. februar skal Casper Ackermann, Managing Partner i Ackermann Kommunikation, tale til Email Summit 2019 konferencen i Odense. Email Summit vil byde på et væld af forskellige speakers, som hver vil komme med forskellige vinkler på e-mail som marketingdisciplin.

Casper Ackermann skal med sit oplæg ” Effektive segmenter med dine læseres data” give indsigt i, hvordan man som forretning bruger dataen på sine subscribers til at bygge brugbare og effektive segmenter – og hvordan du også bruger dataen aktivt i din e-mail marketing. Både i B2C og i B2B regi.

Deltag i konkurrencen og vind en billet

Vil du gerne med til konferencen? Udfyld formularen her på siden, bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en billet til Email Summit 2019!

Udfyld formularen og vær med i konkurrencen om en billet:

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Ackermann Kommunikation ApS må kontakte dig på e-mail. Du kan altid afmelde dig. Vi trækker en vinder d. 7. januar 2019. Vinderen får besked på e-mail og bliver kommunikeret ud i vores nyhedsbrev.

Information

Hvad er Email Summit 2019?
Email Summit 2019 er den store inspirations- og netværksdag for alle, som arbejder med e-mail marketing i Danmark. På dagen vil Danmarks skarpeste eksperter inden for e-mail marketing dele ud af ny og spændende viden – til inspiration og læring for de tilhørende.

Hvornår finder det sted?
D. 5. februar 2019 i Odense Koncerthus

Hvor ser jeg programmet?
Klik lige her => https://www.emailsummit.dk/program/

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...