Gratis gå-hjem-møde:

BOOST DIN NYHEDSBREVSLISTE (OG SALG) MED GAMIFICATION

Den bedste digitale marketing opstår når flere digitale kanaler arbejder sammen. Ved at kombinere gamification med e-mail marketing kan du sikre dig de bedste leads (og salg).

Når du får gamification og e-mail til at spille sammen, skaber du trafik, flere leads og gode konverteringsrater, som kan booste din nyhedsbrevsliste og samtidig sikre dig en af de bedste måder at engagere dine kunder på.

Indhold på gå-hjem-mødet

Scratcher og Ackermann Kommunikation inviterer til gå-hjem-møde om at booste din nyhedsbrevsliste (og salg) med gamification.

Begge virksomheder har flere års erfaringer indenfor deres fag, og hvordan det hele kan arbejde effektivt sammen på tværs af kanalerne.

Du vil gå derfra med en viden om, hvordan du bedst muligt kan bruge gamification og e-mail til at gå fra manglende data på dine subscribers, leads og eksekvering til at få dine leads til at konvertere.

Dagens speakere vil være René Mieritz, Partner i Scratcher og Casper Ackermann, Managing Partner i Ackermann Kommunikation.   

“Er det noget for mig?”

Gå-hjem-mødet er for dig, der ønsker at få konkret viden og rådgivning om, hvordan gamification og e-mail hænger sammen i din markedsføring.

Dit udgangspunkt er, at du ved, at begge kanaler skaber værdi, men du vil gerne blive klogere på, hvordan du udnytter dem bedst muligt. Du kan deltage som både B2C og B2B. Der vil være cases og eksempler for begge typer af virksomheder.

Agenda for dagen

14:45 – 15:00: Registrering og velkomst

15:00 – 15:10: Introduktion – udfordringer i e-mail marketing i dag

15:10 – 15:30: Leadgenerering og databerigelse med gamification (inkl. cases!)

15:30 – 15:45: Sådan får du dine leads til at konvertere (og eksempler på hvordan!)

15:45 – 16:00: Spørgsmål og diskussion

Om Scratcher.io

Scratcher er en online markedsføringsplatform, som skaber specialiserede spilelementer og løsninger til virksomheders online markedsføring. De hjælper virksomheder med at engagere og involvere kunder, skabe trafik og dermed opmærksomhed samt at få nye kunder via intelligente online markedsføringskampagner. Til daglig holder de til i henholdsvis København og Viborg.

Om Ackermann Kommunikation

Ackermann Kommunikation er et specialiseret e-mail-marketingbureau, der hjælper kunder som bl.a.. GOODIEBOX, BC Hospitality Group, Novo Nordisk og mange flere med at få succes med e-mail-marketing. Bureauet har til daglig domicil i Ørestaden.

Information

Dato og tid: d. 20. juni fra 14:45-16:00

Sted: Robert Jacobsens Vej 66A St., 2300 København S

Tætteste metro: Vestamager St. (500m væk)

Parkering: P-hus lige overfor

OBS. du skal søge om plads og modtage svar før, at du kan deltage

Dagens talere

Casper Ackermann

Managing Partner, Ackermann Kommunikation

Casper Ackermann er ekspert i e-mail marketing og driver til dagligt Ackermann Kommunikation. Ackermann Kommunikation har bl.a. arbejdet med BC Hospitality Group, Meyers, Løgismose, Læger uden Grænser, Coolshop og mange flere. Casper er ligeledes fast taler til en lang række konferencer rundt om i Danmark. Heriblandt Ehandelsdagen, Ecommerce Manageren, Digital Markedsføring og mange flere. Ligeledes gæsteforelæser Casper også på Copenhagen Business School i e-mail marketing.

Rene Mieritz

Head of Clients, Scratcher.io

René Mieritz har en baggrund i salg og markedsføring, som han til daglig bruger i sit arbejde hos Scratcher. Scratcher har 200+ aktive kunder på deres platform, som tæller alt lige fra små til store virksomheder. Bl.a. har de arbejdet med Power, Saxo.com, Toyota, The Body Shop og mange flere.

 

Søg om plads til eventen

Der er 30 pladser, så skynd dig at få søgt om plads. Du får svar senest to dage efter din anmodning, om du har fået plads.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, bedes du melde afbud på kontakt@ackermannkommunikation.dk med emnjelinjen “afbud – 20. juni” senest 24 timer før eventen.

Ved tilmelding giver du samtykke til at modtage e-mails fra Ackermann Kommunikation ApS og Scratcher ApS.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...