Gratis gå-hjem-møde:

Fremtiden: Nye måder at arbejde med annoncering og e-mail marketing

Digital marketing udvikler sig lynhurtigt og det kan være en udfordring for dig som digital marketer at få overblik over trends og nye features på tværs af kanaler.

Dine muligheder for digital annoncering rykker sig hurtigt og stiller løbende nye krav til dem, som til dagligt håndterer det digitale mediespend. Samtidig øger flere og flere virksomheder deres investeringer i at få opbygget digitale aktiver i form af e-maillister, således at virksomheden selv ejer data på de personer, som der kommunikeres til.

For at være bedst muligt rustet til fremtiden stilles der hele tiden nye krav til dig som digital marketer, om at du har en forståelse for hvor kanalerne er på vej hen. Du skal kort sagt vide hvilke muligheder og udfordringer din digitale marketing måske kommer til at stå over for i fremtiden.

Indhold på gå-hjem-mødet

LAZZAWEB, et af de førende danske digitale bureauer med speciale i Google, er specialister i Google Ads, SEO og udvikling af websites, og Ackermann, Danmarks førende e-mail marketing bureau, inviterer dig til et gå-hjem-møde om, hvilke (nye) metoder du i fremtiden kan bruge, hvis du i din virksomhed (fortsat) vil bruge annoncering og e-mail marketing.

“Er det noget for mig?”

Gå-hjem-mødet er for dig, der ønsker at få konkret viden og idéer til hvordan fremtiden ser ud for annoncering og e-mail marketing.

Gå-hjem-mødet er i særdeleshed relevant for e-commerce og B2B virksomheder, men du kan som en anden type virksomhed også få god inspiration med hjem.

Agenda for dagen

14:30 – 15:00: Registrering og velkomst

15:00 – 15:30: YouTube Lead Ads kan være fremtiden – men hvilke andre er der også?

15:30 – 16:00: 5 forudsigelser om hvor e-mail marketing er på vej hen

16:00 – 16:30: Spørgsmål og diskussion

16:30 – 17:00: Netværk og forfriskninger

Om LAZZAWEB

Hos LAZZAWEB er de specialiseret inden for Google Ads, SEO og websites. De arbejder til daglig på at skabe skalerbare og bæredygtige resultater i samarbejde med deres kunder. De har arbejdet med en lang række virksomheder som bl.a. Shaping New Tomorrow, Loop Fitness, Kabeltromlen og Tiffany.

Om Ackermann

Ackermann er et specialiseret e-mail-marketing bureau, der hjælper kunder som bl.a. GOODIEBOX, BC Hospitality Group, Novo Nordisk og mange flere med at få succes med e-mail marketing.

Information

Dato og tid: d. 3. oktober fra 14:30-17:00

Sted: Robert Jacobsens Vej 66A St., 2300 København S

Tætteste metro: Vestamager St. (500m væk)

Parkering: P-hus lige overfor

OBS. du skal søge om plads og modtage svar før, at du kan deltage

Dagens talere

Casper Ackermann

Managing Partner, Ackermann Kommunikation

Casper Ackermann er ekspert i e-mail marketing og driver til dagligt Ackermann Kommunikation. Ackermann Kommunikation har bl.a. arbejdet med BC Hospitality Group, Meyers, Løgismose, Læger uden Grænser, Coolshop og mange flere. Casper er ligeledes fast taler til en lang række konferencer rundt om i Danmark. Heriblandt Ehandelsdagen, Ecommerce Manageren, Digital Markedsføring og mange flere. Ligeledes gæsteforelæser Casper også på Copenhagen Business School i e-mail marketing.

Patrik Lazzarotto

CEO & Founder, LAZZAWEB

Patrik Lazzarotto er iværksætter og markedsføringsentusiast og stiftede i 2015 LAZZAWEB med passionen for online markedsføring, og drømmen om at skabe et bureau baseret på ærlighed, pålidelighed og grundighed. Patriks viden indenfor online markedsføring spender bredt, men det er indenfor Google Ads, han har en specialiseret viden, hvilket i dag gør, at LAZZAWEB er et solidt og respekteret Google Partner bureau i branchen.

Søg om plads til eventen

Der er 20 pladser, så skynd dig at få søgt om plads. Du får svar senest to dage efter din anmodning, om du har fået plads.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, bedes du melde afbud på kontakt@ackermannkommunikation.dk med emnjelinjen “afbud – 3. oktober” senest 24 timer før eventen.

Vælg det event, som du ønsker at deltage i:

Ved tilmelding giver du samtykke til at modtage e-mails fra Ackermann Kommunikation ApS og Lazzaweb.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...