GRATIS MORGENMØDE

E-MAILMARKETING og Google Ads FOR E-COMMERCE

Ejer eller arbejder du med en webshop, og vil du gerne have et indblik i, hvordan du bedst arbejder med to af de vigtigste digitale marketingkanaler? Så vær med, når Ackermann og Lazzaweb inviterer til morgenmøde for e-commerces. Her vil du lære, hvordan du bedst kan udnytte dine muligheder på e-mail, Youtube og Google Shopping.

Torsdag d. 19. marts klokken 09.00-10.30 inviterer Lazzaweb og Ackermann til fælles morgenmøde i Lazzawebs lokaler i Aalborg. Her vil du som e-commerce få et dybere indblik i de mange muligheder, som du har med e-mail, Google Shopping og Youtube. Du vil blandt andet blive klogere på: 

 

  • Hvordan du bearbejder nyindsamlede leads på e-mail
  • Hvordan og hvilken værdi du kan skabe ved at genaktivere gamle kunder på din e-mailkanal
  • Hvordan du, via tracking, kan sende e-mails til kunder, der har besøgt bestemte kategori- og produktsider på din webshop
  • Hvilken værdi du kan få af at annoncere på Youtube, og hvordan du vælger den rigtige type og det rigtige format
  • En forståelse for vigtigheden af Google Shopping og en gennemgang af, hvordan du arbejder effektivt med værktøjet

Om Ackermann Kommunikation

Ackermann Kommunikation er et specialiseret e-mailbureau, der hjælper kunder som bl.a. GOODIEBOX, BC Hospitality Group, Novo Nordisk og mange flere med at få succes med e-mailmarketing. Bureauet har til dagligt kontor i Ørestaden.

Om Lazzaweb

Lazzaweb er et digitalt bureau med speciale i SEO og Google Ads. De har blandt andet hjulpet kunder som Shaping New Tomorrow, Butcher’s lab, Limfjorsmuseet og mange andre. Bureauet har både kontorer i København, Aalborg og i Kristiansand i Norge.

Information

Dato og tid: Torsdag d. 19. marts klokken 09:00-10:30

Sted: Lazzaweb, Vestre Havnepromenade 1B, 3., Aalborg

Tætteste station: Aalborg Vestby Station

Parkering: P-pladser tæt på

Pris: Gratis

Dagens talere

Casper Ackermann

Managing Partner, Ackermann Kommunikation

Casper Ackermann er ekspert i e-mail marketing og driver til dagligt Ackermann Kommunikation. Ackermann Kommunikation har bl.a. arbejdet med BC Hospitality Group, Meyers, Løgismose, Læger uden Grænser, Coolshop og mange flere. Casper er ligeledes fast taler til en lang række konferencer rundt om i Danmark. Heriblandt Ehandelsdagen, Ecommerce Manageren, Digital Markedsføring og mange flere. Ligeledes gæsteforelæser Casper også på Copenhagen Business School i e-mail marketing.

Patrik Lazzarotto

CEO & Founder af Lazzaweb

Patrick er CEO & Founder af Lazzaweb og startede bureauet i 2015. Siden da er virksomheden vokset til 12 specialister, der har specialiseret sig i SEO og Google Ads. Patrik underviser ofte i Google Succes Online og IVÆKST, og samarbejder med alt fra start-ups til kendte brands og større virksomheder med formålet om at styrke deres online position igennem websites og synlighed i Google. 

Søg om plads til morgenmødet

Det er gratis at deltage i dette morgenmøde. Vi har 20 pladser og det er først-til-mølle-princip. Reserver derfor din plads allerede i dag. Du får svar senest to dage efter din anmodning, om du har fået plads.

OBS. du skal søge om plads og modtage svar før, at du kan deltage

Hvis du bliver forhindret i at deltage, bedes du melde afbud på kontakt@ackermannkommunikation.dk med emnelinjen “afbud – 19. marts” senest 24 timer før eventet.

Ved at udfylde formularen her på siden bekræfter du samtidig, at Ackermann Kommunikation må kommunikere til dig via e-mail.

Vælg det event, som du ønsker at deltage i:

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...