GRATIS MORGENMØDE

FACEBOOK & E-MAIL MARKETING FOR E-COMMERCE

Vi afholder d. 24. oktober fra 9-10 et gratis morgenmøde på vores kontor i København. På morgenmødet vil Managing Partner, Casper Ackermann, give konkrette og implementerbare tricks til, hvad man som e-commerce bør gøre for at få mest mulig ud af sin e-mail marketing.

På morgenmødet vil CMO & Partner i PL & Partners, Kristian Larsen, ligeledes dele ud af sine bedste idéer til, hvordan man som e-commerce får mest muligt ud af sine annoncekroner, når man annoncerer på Facebook og Instagram.

Både Kristian Larsen og Casper Ackermann kommer til at delagtiggøre dig i de taktikker, som begge bureauer eksekverer, når der skabes resultater for nogle af Danmarks hurtigst voksende e-commerce virksomheder.

Det er gratis at deltage. Vi har dog kun 15 pladser, hvorfor at det er først-til-mølle.

Information om eventen:
Tid: Torsdag d. 24. oktober fra kl. 09:00 – 10:00
Sted: 8Tallet, Robert Jacobsens Vej 66A St., 2300 København S
Pris: Gratis

Søg om plads ved at udfylde formularen i bunden af denne side.

“Er det noget for mig?”

Morgenmødet er for dig, som sidder direkte såvel som indirekte med ansvaret for jeres digitale marketing. Det kan f.eks. være som marketingkoordinator, digital marketing manager, CMO, CEO eller lignende.

Indhold på morgenmødet

Oplægget vil komme omkring følgende emner:

– Automatiske e-mailserier for en e-commerce

– Dynamic Product Ads og optimering af disse

– Leadgenerering som e-commerce


– Segmenter på din nyhedsbrevsliste, som vil drive enorm omsætning 

– Strukturering af dine Facebook kampagner

… og meget, meget mere!

Om Ackermann Kommunikation

Ackermann Kommunikation er et specialiseret e-mail-marketing bureau, der hjælper kunder som bl.a. GOODIEBOX, BC Hospitality Group, Novo Nordisk og mange flere med at få succes med e-mail-marketing. Bureauet har til dagligt kontor i Ørestaden.

Om PL & Partners

PL & Partners er et specialistbureau til betalt annoncering på Facebook og Instagram med domicil i Ørestaden. Til daglig hjælper bureauet kunder som bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Illums Bolighus og Verisure med at opnå resultater med annoncering på Facebook og Instagram.

Information

Dato og tid: d. 24. oktober fra 09:00-10:00

Sted: Robert Jacobsens Vej 66A St. 2300 København S (Tæt på motorvej)

Tætteste metro: Vestamager St.

Parkering: P-hus lige overfor

OBS. du skal søge om plads og modtage svar før, at du kan deltage – der er kun 15 pladser

Dagens talere

Casper Ackermann

Managing Partner, Ackermann Kommunikation

Casper Ackermann er ekspert i e-mail marketing og driver til dagligt Ackermann Kommunikation. Ackermann Kommunikation har bl.a. arbejdet med BC Hospitality Group, Meyers, Løgismose, Læger uden Grænser, Coolshop og mange flere. Casper er ligeledes fast taler til en lang række konferencer rundt om i Danmark. Heriblandt Ehandelsdagen, Ecommerce Manageren, Digital Markedsføring og mange flere. Ligeledes gæsteforelæser Casper også på Copenhagen Business School i e-mail marketing.

Kristian Larsen

CMO & Partner, PL & Partners

Kristian Larsen er CMO og Partner i PL & Partners, som beskæftiger sig med betalt annoncering på Facebook og Instagram. Kristian er en af Danmarks dygtigste til at drive og skalere den digitale forretning på Facebook og Instagram. Kristian har tidligere holdt oplæg til et væld af arrangementer og konferencer, heriblandt som gæstetaler hos Facebook i Dublin. Med en kundeportefølje af virksomheder, som bl.a. Illums Bolighus, Verisure, Lakrids by Bülow, har Kristian bred erfaring og ved alt om Facebook og Instagram – lige fra segmentering, opsætning og levering til attribuering og optimering.

Søg om plads til morgenmødet

Der er 15 pladser, så skynd dig at få søgt om plads. Du får svar senest to dage efter din anmodning, om du har fået plads.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, bedes du melde afbud på kontakt@ackermannkommunikation.dk med emnjelinjen “afbud – 24. oktober” senest 24 timer før eventen.

Ved at udfylde formularen her på siden bekræfter du samtidig, at Ackermann Kommunikation og PL & Partners må kommunikere til dig via e-mail.

Vælg det event, som du ønsker at deltage i:

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...