Heyloyalty

Heyloyalty er et anerkendt e-mail marketing værktøj, der i årevis er blevet benyttet af hundredevis af virksomheder i hele verden. Værktøjet er tilegnet de virksomheder, som drømmer om at gøre e-mail marketing til en endnu mere kosteffektiv markedsføringskanal.

Heyloyalty byder på et væld af funktioner og muligheder, som man med fordel kan udforske, ifald man har et ønske om at skabe mere trafik og flere salg via e-mail marketing. Platformen har været i rivende udvikling siden 2010, men historien strækker sig endnu flere år tilbage. I dag kan man næsten ikke tale om værktøjer til e-mail marketing uden at nævne Heyloyalty. Der bør ikke herske den mindste tvivl om, at platformen er kommet for at blive.

Gode integrationer med forskellige platforme

Dybe integrationer åbner for vilde muligheder – SmartWeb, DanDomain, ScanNet, Wannafind, Prestashop, Shoporama, Shopify, Magento er nogle af de webshops Heyloyalty har integreret med. Det betyder bl.a. at du får adgang til adfærd og historik i webshoppen, som du kan bruge i dine nyhedsbreve og triggers. Brug fx købsdatoen til at genaktiverer kunder, der ikke har købt længe. Du får også adgang til tabt kurv-trigger, produktfeed osv. Heyloyalty har derudover også integrationer til Zapier, Sleeknote, Google Analytics, Raptor, addwish, Clerk.io, LeadScoreApp, DdD, Avedo m.fl.

Sådan fungerer HeyLoyalty

Fordele ved Heyloyalty

Heyloyalty er ikke en hvilken som helst platform. Der er tale om en yderst veludviklet og brugervenlig platform, som gør hverdagen lidt nemmere for mange større og mindre markedsføringsafdelinger. Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig og din virksomhed, så bør du danne dig et overblik over de mange fordele.

✅ En masse funktioner og triggers er inkluderet – Heyloyalty har i modsætning til mange andre udbydere valgt, at inkluderer så mange funktioner og triggers som muligt. Få bl.a. glæde af de mange funktioner inden for splittest, produktfeed, winback-triggers og meget andet. Du får adgang til alle de funktioner, som du kunne drømme om. Mulighed for at arbejde med e-mail automation flows Heyloyalty kan spare din virksomhed for oceaner af tid og penge takket være de gode muligheder for at arbejde med e-mail automation flows. I systemet kan man nemt og effektivt opsætte en række automatiske e-mail kampagner. Det kan gøres med henblik på at skabe salg, troværdighed og trafik.

✅ Værdifuld indsigt og viden – Heyloyalty præsenterer dig også for en masse brugbar statistik, som du kan bruge aktivt i din
markedsføring. Du kan forvente at få et stort indblik i, hvordan du ved at handle på dine data
kan skabe en endnu sundere forretning.

✅ En verden af segmenteringsmuligheder – Foruden førnævnte fordele kan du også drage nytte af, at platformen har en verden af segmenteringsmuligheder. Du lærer, hvordan du kan bruge de indsamlede oplysninger om dine nyhedsbrevsmodtagere til at skabe relevant og klikbart indhold.

✅ Høj brugervenlighed – Den høje brugervenlighed er endnu en af de fordele, som bliver fremhævet af mange brugere. Som bruger kan man få glæde af den store designfrihed med avanceret opsætning af kampagner. Alle kan lære at mestre det intuitive system, som konstant bliver optimeret på forskellige parametre.

Officielle Heyloyalty Premium Partnere

Hos Ackermann Kommunikation er vi officielle partnere med Heyloyalty. Partnerskabet sikrer, at vi konstant er opdateret på platformens seneste viden og nyeste teknologier samtidig med at vores email marketingspecialister sparer direkte med Heyloyalty om udviklingen af platformen. Det giver i sidste ende vores kunder en lang række fordele.

 

Billede fra indgåelse af samarbejde mellem HeyLoyalty og Ackermann Kommunikation. Fra venstre: Nicolaj Ladiges (CEO, Heyloyalty), Casper Ackermann (Partner, Ackermann Kommunikation), Ole Dalgas (CMO, Heyloyalty)

Ackermann Kommunikation er eksperter i brug af Heyloyalty

Heyloyalty er som bekendt et yderst brugervenligt system, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan få brug for kompetent hjælp til at optimere sin e-mail marketing. Vi er hos Ackermann Kommunikation eksperter i platformen, dens muligheder og har opbygget en stor viden og ekspertise, som vi gerne vil lade dig komme til gode. Ønsker du at outsource e-mail marketing, og vil du gerne overlade arbejdet til kompetente folk, som er eksperter i at arbejde med Heyloyalty, så kan du med god grund tage kontakt til os.

Skal vi hjælp dig med email marketing og Heyloyalty?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...