Internship Programme 

Praktikforløb for dig på videregående uddannelse

Hvem søger vi til vores Internship Programme?

Målsætningen med vores Internship Programme er at give den ambitiøse studerende de praktiske redskaber til at kunne træde ind på morgendagens digitale jobmarked.

Vi ønsker ikke at spilde vores praktikanters tid. I stedet ser vi det som vores forpligtelse at give dig som morgendagens talent mulighed for at få hands-on erfaring med digital marketing, samtidig med at du som praktikant får lov til at komme helt tæt ind på livet i et hurtigt voksende digitalt bureau.

Programmet er for dig, som i dag er studerende på en videregående uddannelse inden for kommunikation, medier, erhvervsøkonomi, salg eller lignende.

Hvem er vi?
Hos Ackermann Kommunikation sigter vi mod at blive Skandinaviens førende e-mail marketingbureau inden for en årrække. Vores målsætning skal opfyldes gennem vores kunders resultater. Hver eneste dag sigter vi mod at levere det højeste niveau inden for e-mail marketing strategi og eksekvering. Vores erfaring spænder bredt. Vi har hjulpet alt lige fra start-ups til nogle af de største danske virksomheder. I brancher fra e-commerce til komplekse IT-virksomheder inden for B2B. Vi er datadrevne i vores rådgivning og beslutninger og tror på, at de bedste resultater skabes i fælles dialog med den enkelte kunde.

Indhold i vores Internship Programme

 • Intenst oplæringsprogram over fire uger med mange af de samme elementer, som vores konsulenter går igennem
 • Tilknytning til fast mentor i form af en Specialist
 • Opfølgnings- og udviklingssamtale hver anden uge med din mentor
 • Fast månedlig en-til-en med bureauets direktør
 • Du deltager i månedlige vidensdelingsmøder
 • Sociale arrangementer med hele virksomheden

  Internship – konsulent eller digital designer?

  Når du deltager i vores Internship Programme kan du vælge enten at blive koblet på vores E-mail Marketing Specialist team, som er de af vores kollegaer der sidder med implementering af marketing automation og e-mail marketing for vores klienter, eller du kan vælge at blive en del af vores Kreative team, som til dagligt sidder og udvikler content og kreative koncepter til vores klienters e-mail marketing og marketing automation indsatser og kampagner.

  Som Intern i vores E-mail Marketing Specialist team vil du bistå vores konsulenter med implementering af e-mail marketing flows, opsætning og optimering af marketing automation setups, rapportering til klienter på performance o.l.

  Som Intern i vores Kreative team vil du få hands-on erfaring med udarbejdelse af content (grafik, copy mv.) til vores klienters e-mail kampagner og automation setups.

  Når du søger om plads skal du derfor vælge hvilken afdeling, som du ønsker at søge om plads i. 

  Du vil få hands-on erfaring med emner som

  • Marketing automation
  • E-mail kampagner
  • Pitch-process
  • Opsætning af Leadgenererings-strategier for kunder
  • Måling af performance i Google Analytics
  • Kunderapportering

  Krav til dig som ansøger

  • Du er på en videregående uddannelse
  • Dit praktikforløb varer som minimum 3 måneder
  • Hvilken uddannelsesinstitution, du er tilknyttet, er ikke vigtigt
  • Du finder ‘digital’ spændende og ønsker at gøre karriere inden for feltet
  • Du er velformuleret og ambitiøs

  Hvordan er Ackermann Kommunikation som arbejdsplads?

  Konkrete arbejdsopgaver i vores internship programme

  • Assistere vores Email Marketing Specialister i opsætning af kampagner og automations for vores kunder eller udarbejdelse af content til vores kunders e-mail marketingkampagner
  • KPI og rapportering
  • Løbende ad-hoc ift. Ackermann Kommunikations egen marketing
  • Assistance til udarbejdelse af pitches
  • Bistå vores Kommercielle team med udarbejdelse af kundeoplæg

  Dit udbytte efter endt Internship Programme

  Efter at have overstået vores Internship Programme er det vores ambition, at du har udviklet  dig selv og dine kompetencer inden for digital marketing. Du vil have fået erfaring med en lang række digitale marketingplatforme såsom ActiveCampaign, Autopilot, Mailchimp, Google Analytics og lignende.

  Samtidig vil du også have udviklet evner til at udvikle strategier til en lang række forskellige kundecases.

  Vi afholder hver måned et internt Vidensdelingsmøde, hvor du gennem dit Internship Programme også har mulighed for at præsentere nye findings, cases, idéer og lignende overfor dine kollegaer.

  I løbet af dit Internship Programme vil du også have udviklet dine evner til at strukturere en arbejdsdag, hvor du fra start af har fået opgaver og ansvar. Ligeledes har du fået udvidet dit netværk i form af din kontakt med vores samarbejdspartnere og kunder. Vi afholder løbende sociale arrangementer som f.eks. Fredagsbar og vores faste månedlige “Get-together” den første onsdag i måneden. 

  Afhængig af hvor du er henne i dit uddannelsesforløb, er der ligeledes mulighed for, at du får tilbudt en ansættelseskontrakt efter endt Internship Programme.

  Du modtager diplom + legat

  Hvis du får plads på vores Internship Programme, modtager du et legat på 5.000 kroner og et diplom, når du har gennemført. Du vil få stillet laptop, skærm og andet IT-udstyr til rådighed. Samtidig tilbyder vi virksomhedsbetalt frokost. Praktikforløbet er dog ulønnet.

  Interesseret i at søge?

  Vi tager Interns ind i både forårs- og efterårsperioderne. Du bedes i din ansøgning skrive i hvilken periode du skal i praktik. Vær opmærksom på at din ansøgning kun vil blive taget i betragtning, hvis du opfylder de krav som er listet her på siden.

  Udfyld formularen herunder for at søge. Du bliver derefter ringet op.

  powered by Typeform

  Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
  Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
  Din henvendelse er nu sendt ✓
  Vi viderestiller dig...
  Loading...