Er du vores nye Junior E-mail Designer?

Har du passion for at arbejde med digitalt design, engagerende content og online markedsføring? Kunne du tænke dig at arbejde med både startups, internationale virksomheder og kendte brands? Vi søger en digital designer på deltid, til at assistere vores hurtigt voksende kreative afdeling.

Om jobbet

Som Junior E-mail Designer kommer du både til at arbejde tæt sammen vores kreative team, vores specialist team og vores kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil hovedsageligt være design af e-mailkampagner og nyhedsbreve samt at assistere vores kreative team med contentproduktion som fx foto- og videoshoots, animation, design af e-bøger, whitepapers m.m.  

Du får mulighed for at komme med dine egne ideer når du skal hjælpe nye kunder med at finde deres stil og udtryk, men også lave on brand design til kunder som Meyers, SOUNDBOKS, Løgismose, GOODIEBOX, Shaping New Tomorrow, Eva Solo og Novo Nordisk, når vi skal hjælpe dem med at kommunikere deres budskaber ud på deres e-mailkanaler.

Forventninger til dig

Du har øje for detaljer og er passioneret omkring design. Du skal være god til at kommunikere og være klar til at arbejde med flere forskellige kunder og projekter på daglig basis. Du er selvfølgelig god til at overholde dine deadlines og går altid til opgaven med et mål om at levere dit bedste arbejde.

Din konkrete baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har noget erfaring fra enten et bureau, en medie- og kommunikationsvirksomhed eller en anden virksomhed, som arbejder med at engagere brugere og kunder på digitale platforme:

  • Om du har – eller er i gang med – en uddannelse som digital designer, multimedie designer, eller er selvlært er ikke så vigtigt. Det er dine referencer der vægter højest.
  • Du skal være teknisk stærk i Photoshop og Illustrator.
  • Have erfaring med at lave GIF-animationer og måske endda motion graphics, men det er ikke et krav.
  • Du har øje for detaljer og stor interesse for digitalt design og får at arbejde med kunder.
  • Du har en basisforståelse for HTML.
  • Du fungerer godt med både at have perioder, hvor du kan fordybe dig i en opgave og perioder, hvor der er fart på.
  • Du er hverken bange for at udfordre, eller at blive udfordret.
  • Du tager ejerskab, er selvkørende og proaktiv når du får en opgave.

En del af holdet

Hvis du kan hjælpe os med ovenstående, så garanterer vi til gengæld en hverdag med rig mulighed for at sætte dit eget præg på både virksomheden og vores kunder. 

Vi har et inkluderende og lærerigt miljø, med frihed under ansvar, hvor vi prioriterer at have det godt og sjovt med hinanden, samtidig med at vi sætter vores faglighed højt og tager et stort ansvar for de løsninger, vi laver. 

Vi holder til i flotte, lyse lokaler i 8Tallet på Amager, som ligger kun 200 meter fra Vestamager metrostation, som på 10 minutter kan tage dig til Kongens Nytorv. Samtidig ligger motorvejen kun 5 minutters kørsel fra kontoret med gode parkeringsmuligheder.

Vi er et ungt team bestående af 12 passionerede medarbejdere, der alle tror på, at vores mål kun kan indfries, hvis vi har det sjovt undervejs. Derfor tilbyder vi lækre rammer med frokostordning, fri sodavand, frugt og kage – og vi prioriterer at tage ud af huset og hygge os ca. en gang om måneden.

Hvordan er Ackermann Kommunikation som arbejdsplads?

Om Ackermann

Vi er Ackermann, og vi sigter mod at blive Skandinaviens førende e-mailbureau indenfor 5 år. Vores ambitiøse mål vil vi nå ved hele tiden at fokusere på at forbedre vores kunders resultater.

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau indenfor e-mailmarketingstrategi- og eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivninger og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i en fælles dialog med den enkelte kunde.

Og så tror vi på, at vores arbejdsliv skal være en stejl læringskurve opad – hele vejen igennem! Har du nogle spørgsmål til stillingen? Så lad os endelig høre fra dig! Du kan skrive dine spørgsmål i en mail med emnelinjen “Spørgsmål til Senior E-mail Specialist-job” til vores Managing Partner Casper Ackermann: casper@ackermannkommunikation.dk

Interesseret i at søge?

Stillingen er en deltidsstilling og vi forventer at du kan arbejde 10-15 timer om ugen og vi er fleksible med hvilke dage og tidspunkter du arbejder. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.

Send os et par ord om dig selv samt mindst 3 eksempler på noget af dit arbejde, så vi kan danne os et indtryk af hvem du er og hvad du kan.

Hvis du har nogen spørgsmål så skyd endelig en mail afsted til vores Head of Creative, Frederik Sally på frederik.s@ackermannkommunikation.dk.

Udfyld formularen herunder for at søge. Du bliver derefter ringet op. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

STILLINGEN ER BLEVET BESAT

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...