Kurser, Workshops og Konferencer

Vi arbejder hver eneste dag med alt fra nogle af Danmarks hurtigst voksende virksomheder til nogle af de allerstørste. Vores referencer tæller bl.a. GOODIEBOX, DSB og BC Hospitality Group (Mariott, Bella Sky mf.)

Hver eneste dag arbejder vi hands-on på nogle af de mest komplekse og højest performende e-mail marketing opsætninger og konti. Derfor ved vi hvad der virker. Og den viden er vi ikke blege for at dele ud af.

Vi er derfor løbende at finde på marketingkonference rundt om i landet, hvor vi giver indsigt i de nyeste trends og tendenser inden for e-mail marketing. Du kan derudover også booke os til en dedikeret workshop eller kursus, hvis du ønsker en skræddersyet oplevelse specifikt for din virksomhed eller organisation.

Konferencer hvor du har kunnet opleve vores specialister tale

Har du behov for en skræddersyet workshop eller kursus?

Det er via ActiveCampaign legende let at spore nyhedsbrevsmodtagernes handlinger og adfærd. En kort kode er alt, hvad der skal til for at tracke værdifuld data. Kunsten er at bruge de mange data til at oprette målrettede e-mail kampagner og segmenter. Du kan med disse sporingsmuligheder bl.a. følge med i, hvilke sider der besøges, og hvorvidt de mange klik fører til salg eller leads.

Sådan arbejder vi med ActiveCampaign

Strategi og analyse

Med udgangspunkt i jeres ønsker, behov og visioner udarbejder vi en strategi for opsætningen af jeres email automation i ActiveCampaign. I udarbejdelsen af vores strategi tager vi udgangspunkt i tilgængelig data fra jeres forretning (for eksempel i jeres CRM) og baserer vores anbefalinger på et mix af data og vores erfaring med e-mail marketing fra mere end 150 danske og internationale virksomheder.

Implementering

Efter at have udarbejdet strategien, går vi til implementeringen. Her vil vi sammen jer sørge for at vi har den rette data til rådighed i ActiveCampaign. Efter dataintegrationen fortsætter vi med implementeringen af de aftalte e-mail funnels. Det totale e-mail marketing setup bygges op om jeres kunders rejser. Efter opsætningen tester vi e-mails og den totale opsætnings leveringsdygtighed, hvorefter opsætningen tændes.

Overvågning og optimering

Efter implementeringen og igangsættelsen går vi til overvågning og optimering. Her baserer vi vores optimering på den data, som den igangsatte opsætning leverer når brugerne interagerer med e-mailene. Samtidig overvåger vi opsætningen og sørger for løbende leveringsdygtighed.

Vi har løst opgaver for en lang række virksomheder

Ackermann Kommunikation mestrer e-mail marketing via ActiveCampaign

Hos Ackermann Kommunikation arbejder vi med en række effektive værktøjer til e-mail marketing, heriblandt ActiveCampaign, som kan bruges af alle typer virksomheder. Lige fra komplekse B2B virksomheder til klassiske e-commerce B2C forretninger. Vi står nu klar til at hjælpe dig med at få succes med e-mail marketing. Vi vil sætte en ære i at arbejde med dig og din virksomhed, uanset om din målsætning er at få flere nyhedsbrevsmodtagere, mere trafik og / eller flere salg.

Med ActiveCampaign kan du få opbygget en effektiv email og marketing automation maskine, som kan være med til at skalere din forretning. Vi har hos Ackermann Kommunikation et indgående kendskab til ActiveCampaign, som vi med glæde vil give dig en dybere introduktion til. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Jonas, Email Marketing Specialist

Skal vi tage en dialog om jeres behov?

Kontakt os og lad os sammen tage en uforpligtende dialog.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...