Leadgenerering og databerigelse

Om du arbejder med marketing i en webshop eller sidder med ansvaret for marketing i en fysisk forretning, er leadgenerering og berigelse af dine subscribers profiler en essentiel del af dit e-mail marketing setup.

Hvis du på nuværende tidspunkt udsender kampagne e-mails samtidig med at du har opsat en række automatiske e-mails, er du kommet et stykke. Din e-mail marketing vil dog ikke fungere optimalt og slet ikke på sigt.

Det skyldes, at du, for at få det optimale ud af dine e-mail marketing, også skal have fokus på hvordan du får flere gode tilmeldinger og hvordan du får mere data ind på dine eksisterende subscribers, således at du bedre kan segmentere og personalisere dine e-mails.

#1 Du får ikke nok tilmeldinger (permisssions) til brug i din e-mail marketing…

Hvis ikke at du får nok tilmeldinger ind på din nyhedsbrevsliste, vil toppen af din e-mail marketingtragt dø ud. Det betyder, at din automatiske e-mailserie mod nye permissions ikke længere vil sendes ud. Det vil på sigt have betydning for resten af dit automatiske e-mail marketing setup samt dine kampagne e-mails.

#2 Du mangler information på dine subscribers…

En af de helt store mangelvare i mange virksomheders e-mail marketing er data og information på subscriberne. Mange virksomheder har et fornavn og en e-mail på den enkelte subscriber. Men hvad med information som sætter dig i stand til bedre at segmentere? Få dine nuværende subscribers til at give dig den information når de deltager i din kampagne!

Løsningen på dine udfordringer

Få flere leads eller berig eksisterende subscribers med yderligere data gennem en aktiveringskampagne med Scratcher.io

Hvad er Scratcher.io?

Scratcher.io er et leadgenererings- og databerigelsesværktøj som skaber specialiserede spil-elementer (f.eks. skrabbelod, lykkehjul mv.). Med Scratcher.io værktøjet hjælper vi din virksomhed med at generere nye leads til brug i e-mail marketing eller berige eksisterende subscriber profiler med yderligere data.

Hvad kan Scratcher.io bruges til?

✅ Leadgenerering

Med en Scratcher.io spilkampagne kan du sætte turbo på din leadgenerering, således at du kan vækste din nyhedsbrevsliste med nye tilmeldinger af høj kvalitet. Vi rådgiver dig om typen af kampagne, indholdet, distribution af kampagnen og hjælper dig dermed fra A-Z.

✅ Databerigelse

Få opsat en Scratcher.io kampagne og promovér den over for dine nuværende modtagere. Når en af dine eksisterende modtagere deltager afgiver han eller hun sin e-mail og den information, som du ønsker at opsamle. Det kan f.eks. være postnummer, telefonnummer og meget mere. Brug den nyopsamlede information til bedre at kunne segmentere dine e-mails og opnå bedre resultater. 

Ackermann Kommunikation er Officiel Scratcher Premium Partner

Ackermann Kommunikation er Officiel Scratcher Premium Partner. Det betyder, at vi rådgiver Scratcher om udviklingen på platformen på baggrund af vores kunders behov og efterspørgsel. Samtidig kan vi, eftersom vi repræsenterer en stor mængde danske og internationale virksomheder, købe kampagner ind til en lavere pris og dermed give vores kunder en besparelse ift. hvis de købte direkte hos Scratcher

Vi har løst opgaver for en lang række virksomheder

Skal vi hjælpe dig med effektiv leadgenerering eller databerigelse?

Casper, Partner

Skal vi tage en dialog om jeres behov?

Kontakt os og lad os sammen tage en uforpligtende dialog.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...