Leadgenerering via Facebook

Leadgenerering via Facebook

Målrettet og effektive leads med facebook annoncering

Facebook annoncering er svært at komme udenom, hvis I som virksomhed eller organisation vil i kontakt med brugerne på det sociale medie. Og lad os med det samme slå fast, at det vil I gerne, for det er investeringen værd!

Med Facebook annoncering kan I målrette jeres annoncer til at ramme forskellige brugere, og det giver mulighed for at være meget præcis i annonceringen og interagere specifikt med jeres målgruppe.

Men Facebook annoncering er en disciplin i sig selv, kræver erfaring og øvelse, og kan hurtigt tage tid fra andre vigtige opgaver. Derfor kan det være en god idé at give denne opgave videre til nogen, der har erfaring med at arbejde med det …

Hos Ackermann Kommunikation er vi specialister i social media marketing, og vi kan hjælpe jeres virksomhed eller organisation med at blive set og husket på Facebook af de rigtige mennesker.

Med vores hjælp slipper i for at bruge dyrebar tid på at hitte hoved og hale i hvordan man sætter annoncerne op, og vi hjælper jer med at få de resultater I ønsker – helt uden at I behøver at løfte en finger!

Vi hjælper jer med at få opsat jeres Facebook annoncer korrekt, og sørger for at I får mest muligt ud af jeres annoncebudget. Herefter hjælper vi med løbende at optimere jeres kampagner, så de altid præsterer bedst muligt og jeres annoncebudget ikke løber løbsk.

  • I Danmark er Facebook stadig det sociale medie, befolkningen bruger mest.
  • Omkring 3,5 mio. danskere har en profil på Facebook.
  • 62 procent logger på Facebook hver dag.
  • Folk bruger i gennemsnit 40 minutter om dagen på Facebook.
  • 20 pct. af den tid, som folk bruger på deres smartphone, foregår på Facebook
  • Smartphone brugere åbner i gennemsnit Facebook 14 gange om dagen.

“an kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at”

Helle Lindgaard

Salgschef, Media-Invest

“an kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at”

Helle Lindgaard

Salgschef, Media-Invest

“an kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at”

Helle Lindgaard

Salgschef, Media-Invest

Opsætning af Facebook annoncekampagne


Med udgangspunkt i din virksomeheds behov opsætter og igangsætter vi avanceret Facebook annoncering. Om der er tale om leadgenerering, trafik til dit website, øget engagement på dine opslag eller noget helt fjerde, kan vi klare det.

✔ Udarbejdelse af strategi for annoncering med udgangspunkt i dine målsætninger

✔ Fastsættelse af budget til annonceringen

✔ Udarbejdelse af tekster og grafik til brug i annonceringen

✔ Installation af Facebook pixels på dit website til brug ved remarketing

✔ To gange gratis optimering af kampagnerne

✔ Hjælp til opsætning af konverteringssporing via Google Analytics

✔ Du får din egen dedikerede marketingkonsulent

 

Fra 7.350 kr ex. moms.

Hvad kan I så bruge det til?

Vi kan hjælpe dig med Facebooks mange forskellige annonceringstyper. Vi finder sammen det set-up der fungerer bedst for dig.

Trafik til dit website

Annoncer, der får folk til at klikke sig ind på din hjemmeside, er en god måde til at få flere til at opdage, hvilke produkter din virksomhed tilbyder. Vi laver en annonce, som dukker op i din målgruppes nyhedsstrøm, sammen med opslag fra deres venner, familier samt ting, de interesserer sig for.

Få flere fans

Vi kan lave annoncer, der får flere personer til at synes godt om din virksomheds facebook-side. Ud over at det ser godt ud, når antallet af fans stiger, så kan vi også bruge det til at få flere informationer om de personer, der synes godt om din virksomhed. Det fungerer ved at vi først udvælger en målgruppe baseret på lokation, alder, køn og interesser. 

Leadgenerering

Med leadgenerering kan vi nemt og hurtigt indsamle data om interesserede og potentielle kunder til din virksomhed. Når vi kører en leadgenerering-annonce, sørger vi for at den kommer ud til de personer, der har størst sandsynlighed for at være interesserede i din virksomhed, baseret på din virksomheds målgruppe.

 

Skal vi hjælpe dig med at sætte fart på din Facebook annoncering?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...