MORGENMØDE

E-mail i det samlede marketingmix

Digital marketing bliver kun en større og større bestanddel i de fleste virksomheders samlede marketingmix.

I Ackermann hjælper vi danske virksomheder som bl.a. Novo Nordisk, GOODIEBOX, Eva solo og mange andre med at udtænke e-mailmarketingstrategier, som understøtter den enkelte virksomheds key objectives samtidig med,  at vi enten driver implementeringsprojekter eller rådgiver virksomhedernes interne kompetencer i forhold til implementeringen af e-mail marketing.

Dette morgenmøde er for dig som marketingschef (CMO) eller dig med strategiskansvar for jeres digitale marketing, og som ønsker inspiration til, hvordan man tænker e-mailmarkedsføring og permission marketing ind i samspil med andre digitale aktiviteter.

På morgenmødet får du en grundig gennemgang af, hvordan vi ser e-mailmarkedsføringens rolle i det samlede digitale marketingmix. Samtidig får du indsigt i, hvordan forskellige typer af organisationer (tre cases: international e-commerce, medicinalkoncern og konsulenthus) benytter e-mailmarketing i samspil med andre digitale aktiviteter.

Morgenmødet afholdes af Managing Partner, Casper Ackermann. Casper Ackermann er en af Danmarks mest anerkendte e-mailmarketingeksperter, og har rådgivet og arbejdet med C20-virksomheder, nogle af Danmarks hurtigst voksende start-ups og mange flere. Casper har ligeledes talt til en række forskellige marketingkonferencer som bl.a. Ehandelsdagen, Email Summit, Social Ads Day, Digital Marketingkonference (DM Konf.), ligesom at Casper løbende gæsteforelæser på Copenhagen Business School.

Det er gratis at deltage til morgenmødet. Vi har dog kun 15 pladser, og det er først-til-mølle. Sørg derfor for at sikre dig din plads til morgenmødet allerede i dag.

Indhold på morgenmødet

– E-mailmarketing i relation til det samlede marketingmix

– Sådan binder du e-mailmarketing sammen med dine andre digitale kanaler

– Tre eksempler på virksomheder (e-commerce, medicinalkoncern og konsulenthus) og hvordan disse tænker e-mailmarketing ind i det samlede digitale mix.

Om Ackermann Kommunikation

Ackermann Kommunikation er et specialiseret e-mail-marketing bureau, der hjælper kunder som bl.a. GOODIEBOX, BC Hospitality Group, Novo Nordisk og mange flere med at få succes med e-mail marketing. Bureauet har til dagligt kontor i Ørestaden

Info

Dato og tid: d. 27. februar fra 09:00-10:00

Sted: Robert Jacobsens Vej 66A St. 2300 København S (Tæt på motorvej)

Tætteste metro: Vestamager St. (5 minutters gang fra kontoret)

Parkering: P-hus lige overfor

Pris: Gratis

Søg om plads til morgenmødet

Der er i alt 15 pladser til morgenmødet med et først-til-mølle-princip. Du får svar senest to dage efter din anmodning, om du har fået plads. Det er først, når du har fået svar, at din plads er reserveret.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, bedes du melde afbud på kontakt@ackermannkommunikation.dk med emnelinjen “afbud – 27. februar” senest 24 timer før eventet.

Ved at udfylde formularen her på siden bekræfter du samtidig, at Ackermann må kommunikere til dig via e-mail.

Vælg det event, som du ønsker at deltage i:

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...