SUBSCRIBED - EN PODCAST OM E-MAIL MARKETING

Få besked når der kommer nye episoder i vores podcast-serie “SUBSCRIBED”

E-mail marketing forbliver i 2019 en af de mest effektive måder at engagere sine kunder på. ‘SUBSCRIBED’ er en podcast lavet af e-mail marketingfolk, der til dagligt skriver, bygger, designer, analyserer og taler om e-mail. I hvert afsnit deler vi ud af vores erfaringer og giver dig et friskt perspektiv, nye indsigter og konkrete metoder du kan bruge i din egen e-mail marketing.

Vi kommer til at tale om nyheder og trends indenfor e-mail marketing, hvordan man designer og skriver gode e-mails, hvordan man øger engagement, laver effektive kampagner samt optimerer sit setup. Vi inviterer en gang imellem spændende gæster ind til at dele ud af deres learnings og give os indsigt i deres e-mail marketing setup. Sidst men ikke mindst, vil vi i hvert afsnit hjælpe jer lyttere med konkrete udfordringer, feedback og ideer til jeres e-mail marketing.

Få besked når en ny episode kommer ud ⤵

Har du emner, som du godt kunne tænke dig at vi tog op?

Har du nogle e-mail marketing-relaterede problemstillinger, som du godt kunne tænke dig at vi tog op i vores podcast? Udfyld formularen herunder og indsend dit forslag.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...