Raptor Smart Advisor

Raptor Smart Advisor softwaren hjælper danske og internationale e-commerce virksomheder med at højne relevansen på tværs af webshoppens forskellige platforme – heriblandt e-mail! Med Raptor Smart Advisor kan du være sikker på, at hver enkelt af dine subscribers til enhver tid får vist de produkter, som passer bedst til den enkelte kunde.

Når Raptor Smart Advisor softwaren er implementeret i dine e-mails, vil produktfeedet i hver enkelt e-mail automatisk tilpasse sig efter den enkelte subscriber – selvfølgelig ud fra de kriterier og krav, som du har opsat i Raptor Smart Advisor backenden.

Det kan f.eks. være, at du har en e-mailserie mod dine subscribers, så snart at subscriberne har gennemført deres første køb. I de e-mails ønsker du at få vist produkter, som ikke bare passer til den enkelte subscriber, men passer til det som subscriberen lige har købt og som, baseret på eksisterende data i din webshops backend, subscriberen vil være mest tilbøjelig til at købe.

På den måde udnytter Raptor Smart Advisor både dine subscribers data og adfærd og sammensætter det med den data, som du har liggende i din webshop.

Sådan arbejder vi med Raptor Smart Advisor

Strategi og analyse

Vi starter ud med at analysere jeres virksomhed og afdække, hvordan e-mail marketing bør se ud i relation til det samlede marketingmix. I den forbindelse tænker vi fra start af personalisering ind i de forskellige e-mailserier og lægger samtidig et roadmap for implementeringen af både automatiske e-mailserier og eksekveringen af kampagne e-mails.

Implementering

Baseret på vores roadmap går vi videre til at implementere og eksekvere på jeres e-mail marketing. Ved hjælp af Raptor Smart Advisor optimeres hele jeres e-mail marketing setup ved at sørge for, at produkterne, der vises i hver enkelt e-mail, tilpasses den enkelte subscriber.

Overvågning og optimering

Vi holder øje med den data, som vi indsamler via jeres e-mail marketing platform og optimerer på baggrund heraf løbende jeres setup. Det sikrer, at vi over tid har det bedst mulige grundlag for at skabe resultater sammen med jer.

Implementering af Raptor Smart Advisor i al din e-mail marketing

Raptor Smart Advisor giver mulighed for 100% personalisering på tværs af en lang række kanaler. Det er derfor afgørende, at det implementeres i al din e-mail marketing for på den måde at få fuld udnyttelse af hele softwaren. I dine automatiske e-mailserier er det nærliggende, da Raptor Smart Advisor går ind og dynamisk indsætter produkterne på baggrund af den enkelte subscribers data, men også i dine nyhedsbreve vil softwaren kunne skabe høj værdi. Når du f.eks. eksekverer salgsorienterende kampagne e-mails, kan du lade Raptor Smart Advisor optimere sammensætningen af produkter ud fra den enkelte subscribers data. Det sikrer højt engagement på tværs af hele dit e-mail setup.

Udnyt Raptors Behavioral Triggers

Raptor Smart Advisor giver dig også mulighed for at opsætte såkaldte Behavioral Triggers direkte i Raptors backend. Det betyder, at du f.eks. kan eksekvere en abandoned cart e-mail – direkte fra Raptors backend. På den måde får du mulighed for at eksekvere en lang række automatiske e-mails, som måske ikke er mulige for dig at eksekvere i din e-mail marketing platform.

Gnidningsfri implementering i din e-mail marketing platform

Raptor Smart Advisor skal have forbindelse til din webshop platform, hvilket bl.a. muliggøres af de forskellige plugins, som Raptor har til de mest gængse webshop platforme. Ligeledes har Raptor god API dokumentation, således at custommade webshop platforme også kan få glæde af personaliseringen på tværs af de forskellige kanaler.

Raptor Smart Advisor implementeres ligeledes gnidningsfrit i samtlige e-mail marketing platforme, da produktfeedsne eksekveres in-email via simple scripts.

Implementering af Raptor Smart Advisor i vores gennemtestede framework

Ackermann Kommunikation har i flere år arbejdet med e-commerce virksomheder som en helt central kundegruppe. Derfor har vi massiv erfaring med implementering, drift og optimering af e-mail marketing opsætninger.

Vi ved, hvad der virker, når der skal eksekveres både automatiske e-mailserier såvel som kampagne e-mails for små såvel som store e-commerce virksomheder.

Raptor Smart Advisor giver mulighed for at levere relevans på tværs af hele vores e-mail marketing funnel, hvilket sikrer øget engagement og flere konverteringer. Til glæde og gavn for både top- og bundlinje.

Vi har løst opgaver for en lang række virksomheder

Ackermann Kommunikation er eksperter Raptor Smart Advisor

Hos Ackermann Kommunikation har vi stor erfaring med permission marketing og e-mail marketing i særdeleshed. Vi har bl.a. hjulpet Winefamly, GOODIEBOX, Coolshop, Shaping New Tomorrow og mange andre med at få implementeret, driften og optimeret e-mail marketing setups. Derfor ved vi, hvad der virker – og hvordan man griber e-mail marketing an. Raptor Smart Advisor giver os mulighed for at optimere på engagementet i e-mailene ved at personalisere hver enkelt e-mail. Vi er altid interesserede i at tage dialoger med virksomheder, som ønsker at få mere ud af deres e-mail marketing.

Teis Boysen, Head of Client Service

Skal vi tage en dialog om jeres behov?

Kontakt os og lad os sammen tage en uforpligtende dialog.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...