Erfaren Senior E-mail Specialist søges til e-mail marketingbureau med kurs mod stjernerne

Tænker du i triggers og segmenter, manøvrerer flydende rundt i minimum én e-mailmarketingplatform og kan tale med alt fra udviklere til marketingchefer fra nogle af landets største virksomheder? Så er det dig, vi leder efter!

Vi ønsker nemlig at udvide vores team med endnu en Senior E-mail Specialist, som skal hjælpe os med at udvikle og implementere strategiske og konverterende e-mailset-ups til kunder som Meyers, Shaping New Tomorrow, Soundboks, DSB, Goodiebox, Coolshop, Novo Nordisk m.fl. Lyder det interessant?

Om jobbet

Hvis du har læst hertil, så går vi ud fra, at du indtil videre finder stillingen interessant. Det er vi rigtig glade for at høre, for det synes vi også, at den er!

Som Senior E-mail Specialist vil du nemlig være en erfaren del af vores specialist-team og vil være niveauet over vores E-mail Specialister og under vores Team Lead. Du vil få din egen kundeportefølje , hvor du, via en tæt dialog med kunden, har ansvaret for at udarbejde e-mailmarketingstrategier, opsætte og eksekvere e-mailkampagner- og automations, overvåge og optimere dine kunders opsætninger og rapportere resultaterne.

Jobbet kræver, at du både arbejder strategisk, taktisk og operationelt med dine kunders e-mailmarketing. Det strategiske arbejde vil være løbende at rådgive dine kunder om, hvordan de hele tiden kan optimere deres set-up til det bedre og være på forkant med fremtidige aktiviteter i kundens virksomhed. Du vil også generelt skulle rådgive kunder omkring brugen af e-mailmarketing i deres samlede digitale marketingmix. I forhold til det taktiske arbejde vil du bl.a. skulle udarbejde planer for, hvornår kampagne-e-mails skal udsendes. Du vil også skulle definere segmenter med udgangspunkt i målsætningen, og du vil skulle udarbejde flowcharts for de forskellige automatiske e-mailset-ups. Det operationelle arbejde vil bestå i at opsætte og udforme e-mails til brug i både kampagner og automatiske e-mailflows, optimere performance af de enkelte e-mails via splittesting samt løbende vurdere og rapportere på resultater.

  Forventninger til dig

  Vi er et kontor, der hylder forskellighed og derfor ønsker vi heller ikke at skrive en lang liste med krav til, hvordan du skal være for at passe ind. Vores erfaring fortæller os dog alligevel, at du har store chancer for at lykkes i stillingen og passe ind i vores kultur, hvis du:

  • Har minimum et par års erfaring med e-mailmarketing og e-mailplatforme
  • Har en naturlig teknisk forståelse
  • Har et højt ambitionsniveau for dit arbejde, en naturlig interesse for digital marketing og en generel god forretningsforståelse
  • Er udadvendt, selvkørende og ansvarsbevidst og bruger disse færdigheder til at sikre et godt og udviklende samarbejde med dine kunder
  • Bliver motiveret af at blive målt på dine kunders resultater
  • Trives med at arbejde i et ungt og ambitiøst miljø, hvor du og dine kollegaer arbejder mod samme mål – også selvom jeres arbejdsopgaver er individuelle


  En del af holdet

  Hvis du kan hjælpe os med ovenstående, så garanterer vi til gengæld en hverdag med rig mulighed for at sætte dit eget præg på virksomheden.

  Vi arbejder med meget frihed under ansvar, og vi stræber efter, at det er sjovt at gå på arbejde – hver dag. Vi holder til i flotte, lyse lokaler i 8Tallet på Amager, som ligger kun 200 meter fra Vestamager metrostation, som på 10 minutter kan tage dig til Kongens Nytorv. Samtidig ligger motorvejen kun 5 minutters kørsel fra kontoret med gode parkeringsmuligheder.

  Vi er et team bestående af omkring 10 mand, der alle tror på, at vores mål kun kan indfries, hvis vi har det sjovt undervejs. Derfor tilbyder vi lækre rammer med frokostordning og anden forplejning, og vi prioriterer at afholde et socialt arrangement minimum 1 gang om måneden.

  For vi er kun stærkest, når vi arbejder godt sammen – og det bånd kan ikke kun styrkes indenfor kontorets fire vægge. Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig, fast løn, som bliver baseret på dine kompetencer og erfaringer. 

  Hvordan er Ackermann Kommunikation som arbejdsplads?

  Om Ackermann

  Og hvem er vi så? Vi er Ackermann, og vi sigter mod at blive Skandinaviens førende e-mailbureau indenfor 5 år. Vores ambitiøse mål vil vi nå ved hele tiden at fokusere på at forbedre vores kunders resultater.

  Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau indenfor e-mailmarketingstrategi- og eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivninger og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i en fælles dialog med den enkelte kunde.

  Og så tror vi på, at vores arbejdsliv skal være en stejl læringskurve opad – hele vejen igennem! Har du nogle spørgsmål til stillingen? Så lad os endelig høre fra dig! Du kan skrive dine spørgsmål i en mail med emnelinjen “Spørgsmål til Senior E-mail Specialist-job” til vores Managing Partner Casper Ackermann: casper@ackermannkommunikation.dk

  Interesseret i at søge?

  Udfyld formularen herunder for at søge. Du bliver derefter ringet op. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

  powered by Typeform
  Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
  Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
  Din henvendelse er nu sendt ✓
  Vi viderestiller dig...
  Loading...