sådan hjælper vi vores kunder

Vi tror ikke, at der er én samarbejdsmodel som passer til alle virksomheder. Derfor har vi udviklet en række forskellige modeller, som passer til forskellige virksomheder og behov.

Tøv ikke med at tage kontakt til os og lad os sammen finde den model, som passer bedst til jer.

Vores services

Email Marketing Management

Vi udvikler, implementerer og driver jeres samlede email marketing bestående af f.eks. email marketing kampagner, email automation, leadgenerering, analyse og optimering. 

Samarbejdets omfang afhænger af jeres forventninger til vores involvering og jeres egne interne ressourcer.

Vi har kunder hvor vi står for alt relateret til virksomhedens email marketing, mens vi hos andre kunder f.eks. kun står for opsætningen og vedligeholdelsen af den automatiske email marketing mens kunden selv varetager kampagne email delen.

Løbende sparring

I driver jeres egen email marketing, men har behov for løbende sparring og input. Vi leverer løbende sparring på månedlig basis i form af et struktureret sparringsforløb.

På den måde får I vores ekspertviden og input, som er baseret på vores arbejde med flere hundrede email marketing cases, alt imens I selv varetager eksekveringen.

Vores sparring kan både have operationel, taktisk og strategisk karakter. Det vigtige er dog, at I får viden ind, som sætter jer i stand til at drive og udvikle jeres email marketing bedst muligt.

B2B Email Marketing og CRM

Vi hjælper med at binde jeres CRM, leadscoring og email marketing tæt sammen. Perfekt for B2B virksomheden, som ønsker at få hjælp til at binde salg og marketing sammen.

Vi har stor erfaring med at strukturere CRM opsætningen, som samtidig spiller sammen med f.eks. leadscoring af subscribers’ interaktion på websitet og interaktion med f.eks. automatiske e-mailserier.

Email Marketing Workshop

Vi faciliterer og afholder workshops med vores kunder, således at vi kan dykke ned i et eller flere emner i email marketingen med det formål, at kunne sætte et skarpt fokus på problemstillingen og finde konkrete løsninger hertil. Workshops er normalt enten halv- eller heldagsforløb.

Content udvikling

Vi hjælper hver dag en lang række virksomheder med udvikling af content til brug i email marketingen. Lige fra Shaping New Tomorrow til Novo Nordisk. Vores content udvikling og arbejdet med dette dækker over:

  • Udvikling og opsætning af emails (copy, design og opsætning)
  • Udvikling af email templates
  • Udvikling af indhold til email i form af videoer, GIFs mv. i vores eget content studie
  • Udvikling af gamification kampagner til brug i og omkring email

Valg og implementering af ESP (E-mail marketingplatform)

Vi hjælper jer med at udvælge og implementere det nye tekniske fundament i jeres email marketing. Vi har stor erfaring med at tage udgangspunkt i den enkelte virksomheds strategi, budget, tekniske behov og en lang række andre punkter i arbejdet med at udvælge og implementere en ny ESP.

Email Marketing Audit

Vi gennemgår jeres eksisterende email marketing og kommer med vores anbefalinger med henblik på at forbedre performance. På den måde kan vi hjælpe jer  med at finde udviklingspotentiale i jeres eksisterende email marketing, således at I kommer et skridt foran konkurrenterne.

Vi kan sætte fokus på alt lige fra teknisk opsætning af jeres automatiske e-mailserier til jeres content. Fokuspunkterne udvælger vi i fællesskab.

Vores samarbejde med Ackermann Kommunikation er et godt eksempel på hvordan en kunde-bureau relation bør se ud. De kom ind med en god forståelse for forretningscasen samt hvordan e-mail og marketing automation kunne bruges i vores værdikæde. De får en klar anbefaling herfra.
Morten Jensen

Group Chief Marketing Officer, BC Hospitality Group A/S (Bella Center, Marriott mf.)

Opstarten af samarbejdet gik gnidningsfrit, og Ackermann Kommunikations processer sikrede professionel igangsættelse. E-mail specialisterne hos Ackermann har gang på gang løst komplekse situationer og opgaver. Vores tilknyttede e-mail marketing specialist har et helt team af andre specialister i ryggen, hvilket gør, at man dermed ikke kun trækker på én specialist, men på et helt team.

Jacob Bech

Digital Marketing Manager, Shaping New Tomorrow

Vi har løst opgaver for en lang række virksomheder

Skal vi tage en dialog om jeres udfordringer?

Kontakt os og lad os sammen tage en uforpligtende dialog.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...