Sitemap

Sitemap over hovedsider:

E-mail Marketing Bureau – Ackermann Kommunikation er et e-mail marketing bureau og vi hjælper hver eneste dag danske virksomheder med udsende kampagne e-mails og opsætte automatiske trigger-baserede nyhedsbreve.

Om os – Find ud af hvem der arbejder i Ackermann Kommunikation, vores forskellige roller og lær mere om Ackermann Kommunikation.

Referencer – Se et udsnit af vores kunder og læs cases på nogle af de kunder, som vi har hjulpet med at tjene penge på deres nyhedsbreve.

Vores ydelser

Automatiske e-mails – Vi opsætter automatiske e-mails og nyhedsbreve for store som små virksomheder. Vi kan automatisere alt lige fra velkomst e-mails til mersalgs e-mails. De automatiske e-mails bliver trigger baserede, hvilket betyder at e-mailene automatiske sendes ud til din nyhedsbrevsmodtager, når han eller hun opfylder forskellige regler. Vi kan integrere dit e-mail system som for eksempel Mailchimp eller Campaign Monitor med din webshop.

Kampagne e-mails – Med kampagne e-mails varetager vi planlægningen af de forskellige nyhedsbrevskampagner, produktionen og opsætningen af de forskellige e-mails og den efterfølgende analyse.

Kursus i e-mail markedsføring – Book os til en halvdags workshop og få gennemgået hele din e-mail markedsføring, få hjælp til at få planlagt din e-mail marketing strategi, og gå derfra bedre rustet til selv at eksekvere din e-mail markedsføring. På kurset i e-mail marketing undervises du af vores eksperter der har hjulpet en lang række danske virksomheder og som samtidig har undervisningserfaring.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...