Få 1 x Ugentligt E-mail Marketing Hack. Direkte i din indbakke.

Når du arbejder med online marketing er det nødvendigt med løbende ny viden. Ellers bliver du ikke udfordret og inspireret. Og det er nødvendigt for at du bliver klogere, dygtigere og bedre i stand til at skabe resultater for den virksomhed eller organisation, for hvem du driver online marketing.

Som Danmarks førende e-mail marketingbureau gør vi vores bedste for ikke blot at levere gode resultater sammen med vores kunder, men også dele vores viden om e-mail marketing.

Det gør vi bl.a. til konferencer, som undervisere på bl.a. Copenhagen Business School, på vores blog og mange andre steder. Som  et led i dette har vi derfor sammensat et nyt koncept, hvor vi hver uge leverer 1 x Ugentligt E-mail Marketing Hack. Direkte i din indbakke.

Modtag vores ugentlige e-mail marketing hack ⤵

Hvem kan få gavn af det ugentlige hack?

CMO/Marketingchefen

Du sidder med det overordnede ansvar for din virksomheds marketingstrategi og har behov for inspiration til implementerbare taktikker til jeres e-mail marketing.

Marketingkordinatoren

Du sidder hands-on med digital marketing – heriblandt e-mail marketing – i din virksomhed og har behov for ny viden, som kan forbedre resultaterne fra jeres e-mail marketing

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...