MARKETING AUTOMATION B2B WORKSHOP (KØBENHAVN)

Workshop i Marketing automation for B2B

Få implementeret en marketing automation platform, opsat leadscoring og automatiske e-mails – efter kun én dags workshop!

Marketing Automation Workshoppen er for B2B virksomheder, der vil tage deres virksomhed til næste niveau med marketing automation.

Hos Ackermann Kommunikation har vi arbejdet hands-on med email marketing og marketing automation for både mindre, mellemstore og store virksomheder, herunder Novo Nordisk, Winefamly, ProData Consult, BC Hospitality Group og mange flere.

Vi er eksperter i marketing automation – og vi lærer gerne fra os. 

Der er kun 5 pladser på workshoppen, så I kan være sikre på, at vores underviser har masser af tid til at koncentrere sig om den enkelte. Det betyder, at I kommer til at gå fra workshoppen med en fuldt opsat marketing automation maskine.

Dagens program

08:30-09:00 – Velkomst

09:00-10:00 – Oprettelse af Autopilot konto (Marketing Automation platform) og introduktion til platformen

10:00-11:30 – Indsættelse af tracking script på website og opsætning af leadscoring

11:30-12:30 – Frokost

12:30-13:15 – Opsætning af pop-up til indsamling af leads på website

13:15-13:30 – Pause

13:30-14:30 – Opsætning af automatiske notifikationer til salgsteam ved høj leadscore

14:30-15:30 – Opsætning af automatiske e-mailserie mod nye leads og brug af kampagne e-mails

15:30-16:30 – Opsætning af skelet til udsendelse af kampagne e-mails

Er workshoppen noget for os?

Hvis I allerede har valgt en platform til marketing automation og allerede er i gang med at bygge jeres leadscoringsmodel, så er denne workshop ikke noget for jer. Men hvis I derimod skal til at starte med marketing automation, så er denne workshop perfekt til jer. Med vores Workshop får I nemlig alle de redskaber, I skal bruge, for at komme godt fra start.

Det første vi gør, er at oprette en Autopilot-konto til jer. Autopilot er en af de marketing automation platforme, som flest af vores B2B kunder får størst succes med. På dagen skal I også have lagt et tracking script fra Autopilot ind på jeres website. Derfor skal den fra jeres virksomhed, der deltager i workshoppen enten selv have adgang til websitet – eller have en udvikler, som I ved, I kan sende det til. En tommelfingerregel er, at det ikke tager mere end 2-3 minutter at lægge trackingscriptet ind på en standard WordPress-side, så det er hurtigt ordnet.

Tracking scriptet er nødvendigt, for at I i Autopilot kan spore jeres subscribers adfærd på jeres website, hvilket blandt andet bruges i opsætningen af jeres leadscoring.

Hvad er Autopilot?

Autopilot er en brugervenlig og visuel marketing automation platform. Autopilot er desuden en prisvenlig løsning med en månedlig omkostning på cirka 480 kr for 5000 subscribers. Klik her og læs mere om Autopilot.

Det får du ud af at deltage i workshoppen

✔ Fuldt opsat marketing automation platform (Autopilot)

✔ Tracking script implementeret på jeres website

✔ Opsat pop-up på jeres website til indsamling af permissions

✔ Opsat leadscoringsmodel, som giver jer varme leads

✔ Opsat automatisk e-mailserie til velkomst af nye tilmeldinger

✔ Opsat skelet til at kunne udsende nyhedsbreve

FAQ

Vi har aldrig arbejdet med marketing automation før. Er niveauet på workshoppen for højt for os?

Nej, slet ikke. I kan sagtens deltage, selvom I aldrig har arbejdet med marketing automation før. Vores underviser sikrer, at I går derfra med en fungerende marketing automation maskine og redskaberne til at kunne arbejde videre på platformen. På workshoppen er der plads til forskellige niveauer, og der er afsat tid til den enkelte. 

Vi har allerede valgt en anden email marketing platform. Kan vi stadig deltage?

Workshoppen tager udgangspunkt i, at alle deltagere får oprettet en Autopilot konto i starten af workshoppen. På den måde kan vi sikre, at alle deltagere får derfra med en fungerende marketing automation maskine. Hvis I benytter en anden platform, vil vi ikke kunne sikre, at alle vores learnings og tiltag kan implementeres. I kan dog sagtens deltage, hvis I ønsker at få boostet jeres viden –  men den reelle implementering vil udeblive, da workshoppen tager udgangspunkt i Autopilot som marketing automation platform.

Jeg sidder ikke i en B2B virksomhed. Giver det mening for mig at deltage?

Workshoppen er dedikeret til B2B virksomheder og de taktikker, som vi har set virke for andre. Derfor anbefaler vi ikke, at du deltager, såfremt du ikke sidder i en B2B virksomhed. Vi anbefaler dig at holde øje med hvilke workshops, vi udbyder i fremtiden – der dukker garanteret noget op, som er mere relevant for dig.

E-mail og marketing automation er helt nyt for os. Kan vi stadig deltage?

Ja, I er mere end velkomne! Vi har sørget for, at der er god tid til den enkelte – så I også kan få det optimale ud af workshoppen, selvom det er helt nyt for jer.

Kasper Rasmussen
E-mail Marketing Specialist

Jeres underviser

På workshoppen vil I blive undervist af vores E-mail Marketing Specialist Kasper Rasmussen.

Kasper har flere års erfaring inden for e-mail og marketing automation. Han har arbejdet med marketing automation for både danske såvel som internationale kunder. Kasper har desuden bred erfaring med leadscoring, e-mail automation og leadgenerering.

Kasper har arbejdet med Bedre Nætter, avXperten, Snevagten A/S, Hotelquickly – og mange, mange flere.

Undervisningen tager udgangspunkt i vores erfaring med +150 cases

Efter workshoppen

Efter workshoppen får I adgang til vores lukkede Facebook gruppe + én times opfølgning med Kasper Rasmussen vedrørende jeres opsatte marketing automation. Her får I mulighed for at få svar på de spørgsmål, som er opstået efter workshoppen.

Book din plads

Udfyld formularen, og book plads

Dato: D. 16. maj fra 8:30 – 16:30

Pris pr. deltager: 8.950 DKK ekskl. moms

Sted: Robert Jacobsens Vej 66A St., København S

PS. har I nogle spørgsmål til workshoppen? Så giv os et kald på 25 94 25 45, eller skriv til os via vores Live Chat her på siden.

Kurset er nu tilføjet til kurven ✓
Vi viderestiller dig nu til kurven... Loading...
Din henvendelse er nu sendt ✓
Vi viderestiller dig...
Loading...